Πρώην πράκτορας της CIA: Οι Ρώσοι στρατηγοί βλέπουν την επέκταση των ΗΠΑ, οπότε θα απαντήσουν

RIA Novosti / Σεργκέι Πιατάκοφ
Freepen.gr - Ο ρωσικός στρατός παρατηρεί την επιθετική επέκταση των Ηνωμένων Πολιτειών και αναγκάζεται να αντιδράσει, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube.

Ο εμπειρογνώμονας επέστησε την προσοχή στις δηλώσεις του απόστρατου Αμερικανού Στρατηγού Μπεν Χότζες ότι η Ρωσία «αποτελεί υπαρξιακή απειλή» για τις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή διαθέτει εκτεταμένο πυρηνικό οπλοστάσιο και τις χαρακτήρισε «πλήρη ανοησία».

Ο Τζόνσον υπενθύμισε πως η Ουάσιγκτον έχει στείλει στρατεύματα στο εξωτερικό πολλές φορές χωρίς την άδεια ξένων κυβερνήσεων.

"Οι ΗΠΑ το έχουν κάνει αυτό σε περισσότερες από 200 χώρες! Και ποιος αποτελεί υπαρξιακή απειλή για τον κόσμο μετά από αυτό;" ρώτησε.

Ο Τζόνσον υπενθύμισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έφεραν τον στρατό τους στη Συρία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ , τη Σομαλία , τη Λιβύη και πολλά άλλα εδάφη. 

"Αν ήσασταν Ρώσος στρατηγός ή αναλυτής πληροφοριών, θα ήσασταν τρελοί να μην βλέπετε τις Ηνωμένες Πολιτείες ως σημαντική απειλή. Επιπλέον, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν τοποθετήσει πυραύλους με πυρηνική ικανότητα στη Ρουμανία και την Πολωνία", σημείωσε ο πρώην πράκτορας της CIA.

Η Μόσχα αντιδρά πολύ φυσικά στις προκλήσεις που οργάνωσε η Ουάσιγκτον, κατέληξε ο Τζόνσον.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail