Γερμανός ευρωβουλευτής: Υπάρχει πόλεμος για την παγκόσμια τάξη στην Ουκρανία

pixabay / Dusan_Cvetanovic
Freepen.gr - Η Ουκρανία έχει γίνει μαριονέτα των Ηνωμένων Πολιτειών στον πόλεμο για την παγκόσμια τάξη, η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να προετοιμαστεί για έναν πολυπολικό κόσμο, δήλωσε ο βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία Maximilian Krach σε συνέντευξή του στην αμερικανική έκδοση American Conservative.

«Αυτός ο πόλεμος συνδέεται με την επιθυμία της Αμερικής να εκδιώξει τη Ρωσία. Αυτός είναι ένας πόλεμος για την παγκόσμια τάξη. Και η Ουάσιγκτον κατέλαβε ουσιαστικά τον έλεγχο του Κιέβου», σημείωσε ο πολιτικός.

Σύμφωνα με τον Krach, υπάρχουν πλέον μόνο τρία κράτη στον κόσμο που έχουν το υψηλότερο επίπεδο κυριαρχίας και μπορεί να μην κοιτούν πίσω στα συμφέροντα των γειτόνων τους: Ρωσία, ΗΠΑ και Κίνα.

Ο βουλευτής αναμένει την σταδιακή κατάρρευση της συλλογικής Δύσης λόγω του γεγονότος ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πάψουν να είναι μια «ευρωπαϊκή» χώρα. Κατά τη γνώμη του, η σύγκρουση στην Ουκρανία θέτει ήδη υπό αμφισβήτηση την κυριαρχία της Ουάσιγκτον στην Ευρώπη.

"Μια πολυπολική παγκόσμια τάξη πραγμάτων είναι αναπόφευκτη. Αυτό σημαίνει πως η Ευρωπαϊκή Ένωση θα χρειαστεί <...> να αναπτύξει σχέσεις όχι μόνο με τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και με τη Ρωσία, την Κίνα, την Ινδία κ.λπ.", πιστεύει ο Krach.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail