Ο Τραμπ ζήτησε να σταματήσει η υποστήριξη προς την Ουκρανία έως ότου η Ευρώπη αυξήσει τις δαπάνες

Freepen.gr - Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ζήτησε από τις αμερικανικές αρχές να σταματήσουν τις δαπάνες για την Ουκρανία έως ότου η Ευρώπη ισοδυναμεί με τις Ηνωμένες Πολιτείες όσον αφορά τα κονδύλια για την στήριξη του Κιέβου, τα οποία υπολόγισε σε 175 δισεκατομμύρια δολάρια.

"Δεν πρέπει να σταλεί άλλο δολάριο μέχρι η Ευρώπη να καλύψει τα χρήματα που ξόδεψε η Αμερική για την άμυνα της Ουκρανίας!" - έγραψε στο κοινωνικό δίκτυο Truth Social, προσθέτοντας ότι υπολογίζει το κόστος των ΗΠΑ σε 175 δισεκατομμύρια δολάρια.

Επιπλέον, ο Τραμπ πρότεινε στην κυβέρνηση του σημερινού Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν να επιμείνει στην εξίσωση της συνεισφοράς των Ευρωπαίων συμμάχων του Κιέβου με τα έξοδα της Ουάσιγκτον.

«Γιατί είμαστε τόσο μπροστά, προκαλώντας ζημιές στα στρατεύματά μας, την ετοιμότητά μας και μειώνοντας σημαντικά τις προμήθειες των δικών μας όπλων;», είπε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail