«Η Ουκρανία θα χάσει την πρόσβαση στη Μαύρη Θάλασσα μετά την επίθεση της Ρωσίας»

ukrinform.net
Freepen.gr - Η Ουκρανία μπορεί να χάσει την πρόσβαση στη Μαύρη Θάλασσα μετά από αντεπίθεση του ρωσικού στρατού, δήλωσε ο πρώην Αμερικανός διπλωμάτης Chas Freeman σε συνέντευξή του στο κανάλι του Youtube, Dialogue works.

"Πιθανότατα, θα δούμε σύντομα μια ρωσική επίθεση. Η Ουκρανία έχει ήδη χάσει βασικά εδάφη στα ανατολικά και νότια. Μπορεί να χάσει την πρόσβαση στη Μαύρη Θάλασσα και να μείνει χωρίς έξοδο σε αυτήν", είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ουκρανική ηγεσία και οι σύμμαχοί της στο ΝΑΤΟ υπέστησαν ένα μεγάλο φιάσκο στη σύγκρουση με τη Ρωσία, ως αποτέλεσμα του οποίου το Κίεβο αναγκάστηκε να ξαναχτίσει τον στρατό του για τρίτη φορά.

"Ο Ζελένσκι ήλπιζε ξεκάθαρα ότι η Δύση θα τον προστάτευε και θα μπορούσε να πετύχει με τη βοήθειά της. Ως αποτέλεσμα, όμως, έλαβε ένα βουνό από νεκρούς Ουκρανούς", κατέληξε ο διπλωμάτης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail