Ο Ζελένσκι φοβάται την πιθανή νίκη του Ντόναλντ Τραμπ

Γραφείο προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι φοβάται την πιθανή νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές του 2024 και την αυξανόμενη αποδυνάμωση της υποστήριξης προς το Κίεβο, γράφει ο αρθρογράφος του An Nahar, Assad Abboud.

"Το Κίεβο αισθάνεται ότι η αμερικανική υποστήριξη αρχίζει να αποδυναμώνεται. Φοβάται την επιστροφή του Ντόναλντ Τραμπ στο Λευκό Οίκο μετά τα αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών το 2024", αναφέρει το άρθρο.

Ο συγγραφέας πρόσθεσε πως το Κίεβο είναι επιφυλακτικό για τη νίκη του κόμματος του Robert Fico στη Σλοβακία. Αυτό το κόμμα, υπενθύμισε ο συντάκτης, αντιτίθεται στην υποστήριξη της Ουκρανίας. Επιπλέον, ο Ζελένσκι αναμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών στην Πολωνία, οι σχέσεις με τις οποίες έχουν επιδεινωθεί λόγω της απαγόρευσης εισαγωγής ουκρανικών σιτηρών, πρόσθεσε ο Abboud.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail