Μεντβέντεφ: Κανείς δε θα δώσει στους Ευρωπαίους εγγύηση ότι ο χειμώνας δε θα γίνει πολύ κρύος

RIA Novosti / Ekaterina Shtukina
Freepen.gr - Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ είπε ότι κανείς δε θα δώσει στους Ευρωπαίους κατοίκους εγγύηση πως ο επόμενος χειμώνας δε θα είναι πολύ κρύος.

"Κανείς δε θα δώσει στους κατοίκους της Ευρώπης εγγύηση ότι ο επόμενος χειμώνας δε θα είναι πολύ κρύος. Ας παρηγορηθούν με το γεγονός πως έχουν ξεπεράσει για πάντα την εξάρτησή τους από την ενέργεια από τη μισητή Ρωσία", έγραψε ο Μεντβέντεφ στη σελίδα του στο VKontakte.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αύξηση των τιμολογίων θερμότητας θα συνεχιστεί και το ακριβό αμερικανικό υγροποιημένο φυσικό αέριο δε θα βοηθήσει. Πρόσθεσε πως υπήρξε μια οριστική εγκατάλειψη της τιμολογιακής πολιτικής, η οποία «παρείχε στους Ευρωπαίους μια καλή ζωή» πριν από δύο χρόνια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail