Ο Ζελένσκι «αρχίζει να ενοχλεί» τους πάντες στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, λέει ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου

Vyacheslav Prokofyev/TASS
Freepen.gr -
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι βρέθηκε σε μια αρκετά δύσκολη κατάσταση, καθώς έχει σπάσει τα νεύρα όλων στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξή του στο κανάλι του Telegram του παρουσιαστή Πάβελ Ζαρούμπιν.

"Ο Ζελένσκι βρίσκεται σε μια μάλλον δύσκολη θέση. Πρώτα από όλα, αρχίζει να αγγίζει ένα νεύρο. Αρχίζει να ενοχλεί τους πάντες τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη", είπε ο Πεσκόφ.

«Οι άνθρωποι αρχίζουν να αναρωτιούνται: σε τι ξοδεύει αυτός ο άνθρωπος τα χρήματά μας εάν η Ουκρανία είναι μια χώρα που είναι πιο διάσημη, ως τέτοια όαση διαφθοράς στη Γη;» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

«Σίγουρα, σε κανέναν δεν αρέσει και αυτή η δυσαρέσκεια για τον Ζελένσκι θα μεγαλώσει», κατέληξε ο Πεσκόφ, επισημαίνοντας ότι ο Ουκρανός πρόεδρος το νιώθει και «αρχίζει να ραγίζει».

Επιπλέον, συνέχισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, «αυτός [ο Ζελένσκι] έχει ακόμα αυτή την επαγγελματική απληστία: Πώς θα μπορούσαν τα όπλα που μου υποσχέθηκαν να δοθούν στο Ισραήλ;».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail