Ένας πόλεμος μας έλειπε

pixabay / ThePixelman
Ένα σύνθημα παλιό μου έρχεται αυτές τις μέρες στο μυαλό. «Σταματήστε τη γη θέλω να κατέβω». Αν η Ελλάδα έχει χάσει κάθε εκτίμηση  προς τον εαυτό της, και ξοδεύει όλη την ενέργειά της για να αναδείξει στην εξουσία κάθε ανόητο, ο υπόλοιπος κόσμος λες και θέλει να μας διαγωνιστεί σε βλακεία, κάνοντας τα χειρότερα.

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Αφού η Ουκρανία φαίνεται να μην έχει άλλο ψωμί πολεμοκαπηλείας  και ο Χατζηαβάτης αρχηγός της δεν μπορεί να προσφέρει άλλο θέαμα στη Δύση,  τώρα οι βιομηχανίες όπλων βρήκαν άλλους   καλικάντζαρους  για να τρομοκρατήσουν όλο τον κόσμο και πιο πολύ τους έρημους πολίτες που ζουν στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη.

Έχω μία απορία, στις όποιες μεγάλες δυνάμεις, τους αρέσει αυτό το τουφεκίδι εκεί κάτω; Γιατί δεν άκουσα από πουθενά τη λέξη ειρήνη και να τρέξουν να μεσολαβήσουν, δυτικές, αραβικές και άλλες δυνάμεις για μία ειρήνη με την όποια μεσολάβηση μπορούν.

Όχι κανένα δίκιο δεν κερδίζεις σφάζοντας παιδάκια και γυναίκες, και παίρνοντας αιχμαλώτους που θα τους έχεις κακοποιήσει. Το Ισραήλ μπορεί να κατέχει ξένα εδάφη αλλά τη συμπεριφορά των συγκεκριμένων Αράβων την έχουμε δει και στη Γαλλία και στην Αγγλία και στο Βέλγιο και σε χώρες όπως το Αφγανιστάν και αλλού. 

Η συγκεκριμένη ομάδα της Χαμάς εξόντωσε όλους τους ηγέτες της παλαιστινιακής Φάταχ και όσους έψαχναν  κάποια πολιτική λύση, πέρα από τα σφαξίματα  και τις βόμβες. Και αλίμονο μας μην πέσει το Ισραήλ εκεί κάτω. Κρατά Θερμοπύλες της Δύσης και τότε θα δείτε όλο το Ισλάμ να τροχίζει τα μαχαίρια του εναντίον μας.. Το Ισραήλ ίσως πρέπει να δώσει κάτι στους Άραβες, αλλά πρέπει να κρατάει γερά, γιατί η δύση παραπαίει και νομίζει ότι εχθρός της είναι η Ρωσία και όχι αυτούς που βάζει στο σπίτι της χωρίς να τους ρώτα τίποτε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail