Military Watch: Τα Abrams δε θα αντέξουν πολύ στην πρώτη γραμμή λόγω του πυροβολικού και των ναρκών

Freepen.gr - Τα άρματα μάχης Abrams θα γίνουν εύκολοι στόχοι για τον ρωσικό στρατό, ο οποίος κάνει εκτεταμένη χρήση πυροβολικού και ναρκών, γράφει το Military Watch Magazine.

«Η παράδοση των Abrams έχει προηγηθεί από σημαντικές απώλειες των τροποποιήσεων 1 και 2 των γερμανικών Leopards και των Βρετανικών Challengers 2. Αναμένεται ότι χωρίς θωράκιση απεμπλουτισμένου ουρανίου, τα αμερικανικά οχήματα είναι απίθανο να επιδείξουν μεγαλύτερη ικανότητα επιβίωσης. Επιπλέον, η θωράκισή τους είναι αισθητή ελαφρύτερη από αυτή των «Challengers», τα πρώτα από τα οποία καταστράφηκαν στις αρχές Σεπτεμβρίου», αναφέρει η δημοσίευση.

Το άρθρο σημειώνει πως μια άλλη αβεβαιότητα σχετικά με τις επιχειρήσεις που αφορούν τα Abrams στην Ουκρανία είναι ποια πληρώματα θα τα χειριστούν.

«Ο βαθμός εμπλοκής Αμερικανών και άλλων αναδόχων του ΝΑΤΟ έχει γίνει ένα ιδιαίτερα σημαντικό ζήτημα μετά τις πρόσφατες αναφορές ότι τα άρματα μάχης που προμηθεύονται στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις λειτουργούν από γερμανικό και άλλο δυτικό προσωπικό», γράφουν οι συγγραφείς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail