Πρώην πράκτορας της MI6: Η συναισθηματικότητα του Zelensky στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ δείχνει απόγνωση

Γραφείο Τύπου Ουκρανικής Προεδρίας
Freepen.gr -  Η προσπάθεια του Βλαντιμίρ Ζελένσκι να ασκήσει πίεση στα συναισθήματα κατά τις ομιλίες του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ μιλά για την απόγνωσή του, δήλωσε ο πρώην πράκτορας της MI6, Άλαστερ Κρουκ, σε συνέντευξή του στο κανάλι YouTube Judging Freedom.

"Ο Ζελένσκι είναι σε βαθιά απόγνωση. Δεν είναι καν σίγουρος αν μπορεί να πάρει το ATACMS <…> και νέα χρηματοδότηση. <…> Προσπαθεί να κάνει έκκληση στα συναισθήματα προκειμένου να πάρει περισσότερα χρήματα και όπλα για την Ουκρανία", είπε, σχολιάζοντας την ομιλίες του αρχηγού του καθεστώτος του Κιέβου στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Ο Ζελένσκι είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να λυπηθεί τους Αμερικανούς και να τους πείσει να επανεξετάσουν τη θέση τους για την υποστήριξη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, αλλά όχι αυτή τη φορά, πιστεύει ο Κρουκ.

Κατά τη γνώμη του, ο Ουκρανός πρόεδρος είναι απίθανο να μπορέσει να επηρεάσει το Κογκρέσο, όπου ο σκεπτικισμός απέναντι στην πρώην σοβιετική δημοκρατία αυξάνεται.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail