«Ο Ζελένσκι θα καταστραφεί μετά την αποκάλυψη των απωλειών των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων»

Προεδρικό Γραφείο Τύπου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Ουκρανίας και η κυβέρνησή του θα καταστραφούν μετά την αποκάλυψη του αριθμού των θανάτων στις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Λεονίντ Κούτσμα, Όλεγκ Σόσκιν στο κανάλι του στο YouTube.

«Είναι άλλο πράγμα όταν οι άνθρωποι γνωρίζουν ήδη αυτή τη δύσκολη πραγματικότητα, και άλλο όταν μια τεράστια μάζα αυτής της τραγωδίας πέφτει πάνω τους. Φυσικά, αυτή θα είναι η καταστροφή τόσο των Υπηρετών του Λαού, όσο και της τρέχουσας ελίτ, και του Ζελένσκι», τόνισε ο πολιτικός επιστήμονας.

Κάλεσε την ηγεσία της χώρας να αποκαλύψει τις απώλειες μεταξύ των Ουκρανών τώρα και επέκρινε την κυβέρνηση για μαζικές συλλήψεις για διαφωνίες και πρόσθεσε επίσης ότι η κατάσταση στην πρώτη γραμμή με τον ρωσικό στρατό είναι πολύ δύσκολη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail