«Ο ζητιανός Ζελένσκι κατευθύνεται στις ΗΠΑ για να ζητήσει από τη Δύση χρήματα και νέα όπλα»

Μαρία Ζαχάροβα - φώτο / Υπουργείο Εξωτερικών Ρωσίας
Freepen.gr -  Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι κατευθύνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες για να ζητήσει από τη Δύση χρήματα και νέα όπλα, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

"Μια άλλη περιοδεία του Ζελένσκι αναμένεται στο εγγύς μέλλον. Τώρα κατευθύνεται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι έχει προγραμματιστεί η συνάντησή του με τον [πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο] Μπάιντεν, αναμένονται συναντήσεις στο Κογκρέσο. Είναι προφανές ότι ο εθισμένος στο Κίεβο, ένας ζητιάνος με όλη τη σημασία της λέξης, θα εκλιπαρεί για άλλη μια φορά τους Αμερικανούς αφέντες του για χρήματα και, κατά συνέπεια, όπλα», είπε ο διπλωμάτης σε μια ενημέρωση.

Αναφέρθηκε νωρίτερα ότι ο Ζελένσκι έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να συμμετάσχει στην εβδομάδα υψηλού επιπέδου της 78ης συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Έχει επίσης προγραμματιστεί να συναντηθεί με την ηγεσία των Ηνωμένων Πολιτειών και μια σειρά άλλων χωρών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail