Τα πυρομαχικά διασποράς αποτελούν απειλή για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας λόγω της "ομίχλης πολέμου"

ukrinform.net
Freepen.gr - Χρησιμοποιώντας πυρομαχικά διασποράς που στέλνει η Δύση, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας διατρέχουν τον κίνδυνο να βλάψουν τον εαυτό τους και τον άμαχο πληθυσμό λόγω ανεπαρκών πληροφοριών υποστηρίζει ο αρθρογράφος του National Interest Saadain Gardezi.

«Επειδή αυτά τα όπλα έχουν διανεμηθεί σε πολλές μονάδες πυροβολικού, παραμένει ο κίνδυνος μη εξουσιοδοτημένης ή τυχαίας χρήσης τους στη λεγόμενη «ομίχλη του αγνώστου», γράφει ο συγγραφέας.

Ομίχλη αβεβαιότητας ή ομίχλη πολέμου είναι ένας όρος που αναφέρεται στην έλλειψη αξιόπιστων πληροφοριών για την κατάσταση στο πεδίο της μάχης.

Επιπλέον, ο δημοσιογράφος επεσήμανε πως τα πυρομαχικά τύπου διασποράς είναι εξαιρετικά αναξιόπιστα λόγω του υψηλού ποσοστού αποτυχίας και σε συνδυασμό με μια ευρεία διασπορά, μπορούν να αποτελέσουν απειλή για τους κατοίκους της περιοχής για πολλά χρόνια.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail