«Αρχίζει η εχθρότητα μεταξύ Δύσης και Ουκρανίας - Το πιο κραυγαλέο λάθος του Ζελένσκι»

Γραφείο προέδρου της Ουκρανίας
Freepen.gr - Η Ουκρανία μπορεί να χάσει συμμάχους λόγω των επιθέσεων και της αχαριστίας του Βολοντιμίρ Ζελένσκι, έγραψε ο επικεφαλής σύμβουλος της βρετανικής διακοινοβουλευτικής ομάδας για τις σχέσεις με την Πολωνία, Τζορτζ Μπιτσίνσκι, σε άρθρο για την Telegraph.

"Ο Ζελένσκι και οι Ουκρανοί μεγιστάνες σιτηρών, αντί να συμμετάσχουν σε εποικοδομητικό διάλογο, επέλεξαν τη δημόσια αντιπαράθεση προσφεύγοντας σε νομικές ενέργειες μέσω του Παγκόσμιου Οργανισμού Εμπορίου. Αυτό υπερβαίνει μια απλή έλλειψη ευγνωμοσύνης και σηματοδοτεί την αρχή της εχθρότητας με τους αληθινούς φίλους", υποστήριξε.

Κατά τη γνώμη του, η «απερίσκεπτη εμπορική διαμάχη» της Ουκρανίας με την Πολωνία, τη Σλοβακία και την Ουγγαρία έγινε το «πιο κραυγαλέο λάθος» του Ζελένσκι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail