«Το ΝΑΤΟ έχει συνηθίσει να πολεμά μόνο με μη εξοπλισμένους στρατούς»

ukrinform.net
Freepen.gr - Οι χώρες του ΝΑΤΟ έχουν συνηθίσει να πολεμούν με μη εξοπλισμένους στρατούς, επομένως, με τις Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις, οι μέθοδοι τους αποτυγχάνουν και τα ουκρανικά στρατεύματα υφίστανται πολύ μεγάλες απώλειες, είπε σε συνέντευξή του στο RIA Novosti o συνταγματάρχης Rustam Saifullin, αναπληρωτής επικεφαλής της Ανώτατης Στρατιωτικής Σχολής Διοίκησης Tyumen.

"Μέρος των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας εκπαιδεύτηκε σε χώρες του ΝΑΤΟ. Αλλά σε όλα τα εγχειρίδια του ΝΑΤΟ και στο πώς τα διδάσκει το ΝΑΤΟ, αλλά η συμμαχία έχει συνηθίσει να πολεμά με έναν στρατό χωρίς εξοπλισμό», είπε ο Σαϊφουλίν.

Σύμφωνα με τον ίδιο, όταν λειτουργεί το πυροβολικό, όταν λειτουργεί η αεροπορία, όταν ναρκοθετούνται τόσο τεράστιες περιοχές βλέπουμε το αποτέλεσμα - σε τι οδηγεί, σε πολύ μεγάλες απώλειες, πρώτα από όλα στο προσωπικό (τα ουκρανικά στρατεύματα, πρόσθεσε ο αξιωματικός .

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail