Ολική νίκη επί του Κιέβου που προωθεί τη γενοκτονία η μόνη πιθανή έκβαση της ειδικής επιχείρησης — Μεντβέντεφ

Ekaterina Shtukina/POOL/TASS
Freepen.gr - Η ειδική στρατιωτική επιχείρηση (SMO) θα πρέπει να συνεχιστεί μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι της και να τιμωρηθούν δεόντως οι υπεύθυνοι για τα οκτώ χρόνια γενοκτονίας στο Ντονμπάς, έγραψε στο κανάλι του στο Telegram ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ο Μεντβέντεφ τόνισε ότι οι υπεύθυνοι για τη δολοφονία αμάχων στο Ντονμπάς θα τιμωρηθούν επάξια για όλα όσα έχουν κάνει.

"Ακριβώς γι' αυτό η ειδική στρατιωτική επιχείρηση θα πρέπει να συνεχιστεί μέχρι την πλήρη υλοποίηση των στόχων της. Μέχρι την τελική νίκη επί εκείνων που για οκτώ χρόνια ταπείνωσαν και εξόντωσαν τους δικούς τους ανθρώπους", έγραψε ο Μεντβέντεφ.

Ανέφερε πως η Ανεξάρτητη Διεθνής Επιτροπή Ερευνών του ΟΗΕ για την Ουκρανία είπε ότι «δεν έχει βρει επαρκή στοιχεία πως οι ενέργειες του ρωσικού στρατού στη χώρα θα πρέπει να χαρακτηριστούν ως γενοκτονία».

"Εάν τα μέλη αυτής της επιτροπής θέλουν πραγματικά να βρουν γενοκτονία και εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία, θα πρέπει να σταματήσουν να ενεργούν σαν τυφλοπόντικες και απλώς να κοιτάξουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Στην κατεύθυνση του εγκληματικού καθεστώτος στο Κίεβο. Για να αξιολογήσουν αντικειμενικά πόσο ανελέητα κράτησε πνίγοντας στο αίμα το Ντονμπάς για οκτώ χρόνια έως ότου η Ρωσία ξεκίνησε την ειδική στρατιωτική επιχείρηση», είπε ο Μεντβέντεφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail