ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ: Τότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ: Τότε θα γίνει η Δευτέρα Παρουσία. Το γεγονός της Δευτέρας Παρουσίας είναι άγνωστο, όμως μέσα από τα γεγονότα που γίνονται παγκοσμίως και διαβάζοντας την Αγία Γραφή μπορούμε να μάθουμε που περίπου βρισκόμαστε. Οι άγιοι που μίλησαν για τις δυο πασχαλιές μαζί, μίλησαν πριν από τον χωρισμό της εκκλησίας με το νέο και το παλαιό ημερολόγιο.

Οι δυο πασχαλιές συμπίπτουν με το παλαιό ημερολόγιο και όχι με το νέο. Ιδιαιτέρως για το θέμα αυτό έχει μιλήσει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός. Θα σημαίνουν κάτι άλλο οι δυο πασχαλιές; Δεν γνωρίζουμε, αλλά ούτε μας αποκάλυψε ο Χριστός μας. Μα και φυσικά κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο να γίνει, διότι δεν έχουν προηγηθεί πολλά γεγονότα από αυτά που αναφέρει η Αγία Γραφή και η Αποκάλυψη του Ιωάννη. Βέβαια ο Άγιος Κοσμάς έχει μιλήσει και για τις γυναίκες της εποχής εκείνης. Όταν κυκλοφορούν οι γυναίκες με συγκεκριμένο τρόπο, τότε τα χρόνια είναι πολύ κοντά.

Όλα όσα αναφέρει η Αγία Γραφή για την Δευτέρα Παρουσία θα γίνουν όλα στην ώρα τους χωρίς να γνωρίζει κανείς με ακρίβεια την ημέρα ή την ώρα. Ούτε καν οι άγγελοι στον ουρανό δεν γνωρίζουν. Από τα γεγονότα όμως μπορούμε να κατανοήσουμε σε ποιο στάδιο βρισκόμαστε.
Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός μίλησε για συγκεκριμένη ημερομηνία για την Δευτέρα Παρουσία του Κυρίου μας και αυτή είναι όταν θα έρθουν δυο πασχαλιές μαζί. Βέβαια δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα γίνει τότε όπως μας αναφέρει ο Άγιος.

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι, να βλέπουμε τα γεγονότα και με ποια ταχύτητα τρέχουν όπως περιγράφονται μέσα στην Αγία Γραφή. Το πως κινούνται όλοι αυτοί εναντίον του Χριστού και το πως προσπαθούν να φέρουν τον «σωτήρα» της ανθρωπότητας, που είναι ο αντίχριστος. Τι μέλει γενέσθαι το 2029; Θα δούμε. Μέχρι τότε να γρηγορούμε και να ετοιμαζόμαστε πνευματικά. Να ζούμε κοντά στον Χριστό, η ζωή μας να πλημμυρίζει από Χριστό και όχι από ύλη. Μόνο αν είμαστε κοντά στον Χριστό θα γευθούμε αυτή την αιώνια χαρά και ευτυχία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail