Καμία μεγάλη αντεπίθεση δεν έρχεται στον ορίζοντα ούτε από την Ουκρανία ούτε από τη Ρωσία

Φωτογραφία: starsity.ru
Freepen.gr - Δεν θα υπάρξουν μεγάλες επιθετικές επιχειρήσεις στο εγγύς μέλλον είτε από την πλευρά της Ουκρανίας είτε από τη Ρωσία λόγω καιρικών συνθηκών και συσσώρευσης οβίδων, δήλωσε ο απόστρατος στρατηγός Λεονίντ Ιβασόφ σε συνέντευξή του στην Pravda.Ru.

Σύμφωνα με τον Ivashov, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αντιμετωπίζουν έλλειψη πυρομαχικών. Ο ρωσικός στρατός δεσμεύεται να αποθηκεύσει οβίδες. Η Ρωσία προσπαθεί να τις πάρει από όλο τον κόσμο, είπε ο ειδικός, συμπεριλαμβανομένης της Βόρειας Κορέας.

"Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν έχουν ουσιαστικά καμία αεροπορία, υπάρχει σοβαρή έλλειψη οβίδων. Επομένως, δεν θα υπάρξει καμία μεγάλη επίθεση από την πλευρά της Ουκρανίας, ούτε θα υπάρξει καμία επίθεση στο τέλος της Ρωσίας, πιστεύω. Οι καιρικές συνθήκες δημιουργούν και ορισμένα προβλήματα. Ωστόσο, οι Ουκρανοί θα συνεχίσουν τις επιθέσεις, δε θα υπάρξει ανακωχή. Υπάρχουν σημαντικές στιγμές στις σχέσεις μεταξύ Δύσης και Ουκρανίας: σας δίνουμε όπλα — εσείς πηγαίνετε σε επιθέσεις. Η Ρωσία εκχωρεί επίσης τεράστια κεφάλαια για την ειδική στρατιωτική επιχείρηση», είπε ο Λεονίντ Ιβασόφ.

Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky εργάζεται ως προπαγανδιστής, πρόσθεσε. Ο Ζελένσκι παρουσιάζεται ως διοικητής και ανακοινώνει τη "συστηματική απελευθέρωση" διάφορων οικισμών. Η αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δεν υπάρχι πια - το Κίεβο χρειάζεται μόνο να συνεχίσει να μιλάει για αυτό για να ανεβάσει το ηθικό.

Η ένταση των μαχών θα μειωθεί δραματικά με την έναρξη του κρύου καιρού, αλλά οι βομβαρδισμοί πυροβολικού, οι επιθέσεις σε επίπεδο διμοιρίας θα παραμείνουν, είπε ο ειδικός στην Pravda.Ru.

Ο Ζελένσκι είπε νωρίτερα πως η αντεπίθεση της Ουκρανίας θα συνεχιστεί παρά τις κακές καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, απέκλεισε τον τερματισμό της σύγκρουσης με τη μεταφορά μέρους των εδαφών στη Ρωσία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail