Θα αναγνωρίσουν τελικά οι Αμερικανοί που υποστηρίζουν την Ουκρανία ότι υπάρχουν Ναζί που πολεμούν για αυτή;

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης έχουν αφιερώσει πολλούς πόρους προσπαθώντας να καταργήσουν τις αποδείξεις βίντεο του ισχυρού νεοναζιστικού στοιχείου που μάχεται για την Ουκρανία. Το περασμένο Σαββατοκύριακο μια ομάδα από αυτούς τους νεοναζί εμφανίστηκε στη Φλόριντα και έκανε μια μεγάλη επίδειξη μίσους. Ένα από τα πρόσωπα αυτού του όχλου είναι αυτός ο άνθρωπος με τατουάζ, ο Kent "Boneface" McLellan. Ο McLellan είναι μέλος του τάγματος AZOV και φέρεται να πολέμησε στην Ουκρανία.

Larry Johnson - sonar21.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Το News2Share δημοσίευσε το ακόλουθο ρεπορτάζ:

Σημείωση συντάκτη: Αυτό είναι υλικό ντοκιμαντέρ κύριας πηγής μόνο για ιστορικούς, εκπαιδευτικούς και ειδησεογραφικούς σκοπούς. Το News2Share δεν επιδοκιμάζει τις απόψεις που εκφράζονται. Συνιστάται η διακριτικότητα του θεατή.

Σήμερα η ομολογημένη ναζιστική «Φυλή του αίματος» και η «Goyim Defense League» παρέλασαν στο Ορλάντο, φωνάζοντας «Οι Εβραίοι δε θα μας αντικαταστήσουν».

«Χαιρετήστε τον Φύρερ», φώναζε κάποιος και το πλήθος απαντούσε «Χάιλ Χίτλερ!» Καθώς οι Ναζί συσπειρώθηκαν στο Ορλάντο, εμφανίστηκε η υπέρ του Τραμπ προσωπικότητα Λόρα Λούμερ και φώναξε αμέσως από την ομάδα, η οποία την αποκάλεσε «Laura Jewmer» και «τράννι Εβραία».

«Δεν ψηφίζουμε Τραμπ, Λόρα!» είπαν πριν αστειευτούν ότι προτιμούν τον DeSantis.

Ο Kent "Boneface" McLellan, ένας νεοναζί που φέρεται να έχει ταξιδέψει στην Ουκρανία για να υπηρετήσει στο τάγμα Azov, χαιρετούσε με σκληρούς χαιρετισμούς και μου είπε "I am Boneface". “Slava Ukraini!” φώναξε.

Ρώτησα τον αρχηγό της φυλής Blood, Christopher "Hammer" Pohlhaus (με έδρα στο Μέιν και με κεφάλαια στο Οχάιο και το Ουισκόνσιν) γιατί πραγματοποίησε αυτή τη μεγαλύτερη εκδήλωση στη Φλόριντα. «Γιατί κάνεις ανόητες ερωτήσεις;» είπε. "Αυτό είναι μόνο η αρχή." «Heil Hitler», φώναζε η ομάδα του σε ένα άδειο πάρκινγκ. «Ποιος δεν θα μας αντικαταστήσει;» έψαλλαν. «Οι Εβραίοι δεν θα μας αντικαταστήσουν!» «Είμαστε παντού!»

Οι Δημοκρατικοί και τα ΜΜΕ διακήρυξαν αυτή τη σύγχρονη πορεία των τύπων με τις καστανές μπλούζες ως εκπρόσωποι της Ρεπουμπλικανικής δεξιάς στη Φλόριντα. Δεν είναι. Ήταν ξεκάθαρα ένα στημένο γεγονός. Τα ερωτήματα είναι ποιος το χρηματοδότησε και ποιος κινεί τα νήματα; Ο αρχηγός της ομάδας, κ. Pohlhaus, δεν ακολούθησε το σενάριο. Διακήρυξε δυνατά ότι υποστηρίζει τον Τζο Μπάιντεν επειδή ο Μπάιντεν υποστηρίζει την Ουκρανία. Ωχ!

Ο κ. «Boneface» έκανε τη δουλειά του για να φουντώσει τις φλόγες της συνωμοσίας υποστηρίζοντας πως η CIA τον έστειλε στην Ουκρανία:


Ακολουθεί το βίντεο από το News2Share που δείχνει όλο το άθλιο χάος (μπορείτε να δείτε τον Boneface παρακάτω να δείχνει τον εαυτό του μέσα στο πλήθος):


Παραμένω αισιόδοξος και ελπίζω ότι ένα βίντεο σαν αυτό θα βοηθήσει να πειστούν οι Αμερικανοεβραίοι πως αυτοί είναι το είδος των ανθρώπων που ενθαρρύνουν τον Τζο Μπάιντεν να υποστηρίξει στην Ουκρανία. Δεν πρόκειται για παρέκκλιση ή για αστείο.

Πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό το FBI να έχει τουλάχιστον έναν μυστικό που εργάζεται σε αυτήν την ομάδα. Ποια είναι η αποστολή που δόθηκε στον μυστικό του FBI; Υποτίθεται πως συλλέγει αποδεικτικά στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για δίωξη; Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Αλλά έχουμε επίσης στοιχεία ότι στελέχη του FBI και μέλη της AZOV ήταν στο πλήθος στις 6 Ιανουαρίου υποκινώντας τη βία. Ο Ray Epps, για παράδειγμα, εμφανίστηκε σε πολλά βίντεο κλιπ. Ένα από τα πιο ενοχοποιητικά βίντεο, που τραβήχτηκε τη νύχτα της 5ης Ιανουαρίου, δείχνει τον Epps να προτρέπει το πλήθος να εισβάλει στο Καπιτώλιο. Ωστόσο, ο Epps δεν συνελήφθη ποτέ ούτε διώχθηκε για υποκίνηση ταραχών. Σίγουρα εγείρει υποψίες πως ήταν ένα ελεγχόμενο περιουσιακό στοιχείο που εργαζόταν υπό τις οδηγίες του FBI ή κάποιας άλλης κυβερνητικής υπηρεσίας των ΗΠΑ. Προσπαθεί το FBI να κάνει το ίδιο πράγμα με αυτή την ομάδα εκφυλισμένων;

Το YouTube δεν έχει ακόμη λογοκρίνει μια αναφορά του 2019 από το περιοδικό Time που κάνει πολύ καλή δουλειά εξηγώντας πώς η ναζιστική ιδεολογία και εικόνες βρίσκονται στην καρδιά των μελών του AZOV. Μερικοί Δυτικοί προσπαθούν να το υποβαθμίσουν αυτό επισημαίνοντας τον ρόλο που έπαιξε ο Ιγκόρ Κολοόισκι, ένας Ουκρανός Εβραίος με ισραηλινή και κυπριακή υπηκοότητα, βοηθώντας στην οργάνωση και τη χρηματοδότηση του AZOV. Το ότι το AZOV δέχτηκε χρήματα από έναν Εβραίο δεν σημαίνει ότι αγαπά και σέβεται τους ανθρώπους της εβραϊκής πίστης. Είναι αρκετά ξεκάθαροι στις δημόσιες ψαλμωδίες τους — θέλουν τους Εβραίους να εξοντωθούν.

Κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου οι περισσότεροι Αμερικανοί συμφώνησαν με τους Σοβιετικούς Συμμάχους τους πως οι Ναζί αντιπροσώπευαν μια τοξική, κακιά ιδεολογία και έπρεπε να νικηθούν. Εξακολουθώ να ελπίζω ότι οι Αμερικανοί θα ξυπνήσουν απέναντι σε αυτήν την απειλή και θα συμμετάσχουν με τη Ρωσία στον καθαρισμό τους από την πολιτισμένη κοινωνία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail