«Η Ρωσία θα απαντήσει σκληρά εάν η Ουκρανία επιτεθεί στην Κριμαία»

Μαρία Ζαχάροβα - φώτο / Υπουργείο Εξωτερικών Ρωσίας
Freepen.gr - Οποιαδήποτε προσπάθεια από τα ουκρανικά στρατεύματα να παραβιάσουν την Κριμαία με τη χρήση βίας θα αντιμετωπιστεί με την άμεση και σκληρή απάντηση της Ρωσίας, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα σε ενημέρωση.

«Οποιαδήποτε απόπειρα επίθεσης στη χερσόνησο θα αντιμετωπιστεί με άμεση και σκληρή απάντηση όπως πριν», είπε, σχολιάζοντας μια δήλωση του Alexey Danilov, γραμματέα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας, ο οποίος απείλησε να «διώξει σαν καπνό τους Ρώσους από την Κριμαία». με όπλα.

«Θα ήθελα να υπενθυμίσω σε όλους τους εξτρεμιστές του Κιέβου ότι το κεφάλαιο της Κριμαίας έκλεισε όταν οι κάτοικοί της έκαναν την επιλογή τους το 2014, γνωρίζοντας τι τους περίμενε, ότι θα «καπνίζονταν» όπως το έθεσε ο Danilov, με διαφορετικούς τρόπους όλα αυτά τα χρόνια, οικονομικά, κοινωνικά, με την ανθρωπιστική έννοια, με βάση ακριβώς αυτή την εθνικιστική λογική», πρόσθεσε η διπλωμάτης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail