«Οι ΗΠΑ αδιαφορούν για τη μοίρα των Ουκρανών»

pixabay - JamesHills
Freepen.gr - Η κυβερνώσα ελίτ των ΗΠΑ δεν πρόκειται να τερματίσει τη ρωσο-ουκρανική σύγκρουση, δήλωσε ο Αμερικανός πολιτικός σχολιαστής και ραδιοφωνικός παρουσιαστής Σκοτ ​​Χόρτον στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube.

"Οι Ρώσοι στρατιώτες έχουν αξία - είναι σημαντικό για εμάς να τους σκοτώσουμε. Οι Αμερικανοί στρατιώτες έχουν αξία - δεν θέλουμε να χάσουμε ούτε έναν. <…> Και οι ζωές των Ουκρανών στρατιωτών έχουν την ίδια αξία για τους Αμερικανούς πολιτικούς με τους αμερικανικούς φόρους: τίποτα», είπε.

Ο ειδικός συμφώνησε με τη δήλωση πως σε περίπτωση ήττας στις προεδρικές εκλογές, ο σημερινός ένοικος του Λευκού Οίκου, Τζο Μπάιντεν, και η κυβέρνησή του θα προσπαθήσουν να αποτρέψουν την επίλυση της ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης.

Σύμφωνα με τον Horton, στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως τα εθνικά συμφέροντα και οι πολιτικοί ενεργούν μόνο για δικό τους όφελος.

Η αμερικανική αυτοκρατορία διοικείται από πραγματικά τέρατα, κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail