Για ουκρανικό όλεθρο στο Ντονμπάς με 445 νεκρούς και τραυματίες στρατιώτες κάνει λόγο η Μόσχα

Vladimir Gerdo/TASS, archive
Freepen.gr - Ο ουκρανικός στρατός έχασε σχεδόν 450 ανθρώπους στην κατεύθυνση του Ντονέτσκ, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Στην κατεύθυνση του Ντόνετσκ, μονάδες της ομάδας στρατευμάτων «Νότια», σε συνεργασία με την αεροπορία και το πυροβολικό, απέκρουσαν επτά επιθέσεις από ουκρανικές ομάδες επίθεσης στις περιοχές Sporny, Berestovoy και Mayorsk της DPR.

«Ο εχθρός έχασε έως και 445 Ουκρανούς στρατιωτικούς νεκρούς και τραυματίες, ένα άρμα μάχης, τρία οχήματα μάχης πεζικού και 11 οχήματα. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της μάχης με συστοιχίες, χτυπήθηκαν τα ακόλουθα: ένα αυτοκινούμενο πυροβολικό Gvozdika και δύο οβιδοβόλα D-30. Επίσης στην περιοχή του χωριού Zvanovka, στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ [DPR], καταστράφηκε η αποθήκη πυρομαχικών της 10ης ταξιαρχίας ορεινής επίθεσης των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων», ανέφερε το τμήμα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail