20 νεαροί μετανάστες επιτέθηκαν με ξύλα σε ομάδα Γερμανών εφήβων και παιδιών

pixabay / ResoneTIC
Freepen.gr - Μια ομάδα 20 νεαρών μεταναστών επιτέθηκε σε μια ομάδα νεαρών Γερμανών παιδιών και εφήβων με ξύλα και προχώρησε σε ξυλοδαρμό μερικών από αυτούς στη γερμανική πόλη Chemnitz, σύμφωνα με την αστυνομία.

Η αστυνομική αναφορά γράφει πως «περίπου 20 άγνωστα παιδιά και νέοι επιτέθηκαν ξαφνικά σε μια ομάδα άλλων παιδιών και νέων, προφανώς μερικοί με ξύλα». Ένας τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός, το Radio Chemnitz, ανέφερε ότι «οι δράστες φαινόταν να είναι αλλοδαποί – τα θύματα ήταν Γερμανοί».

Στο πάρκο Konkordia στη συνοικία Schloßchemnitz, ένας 11χρονος Γερμανός και ένας 14χρονος «σπρώχτηκαν στο έδαφος, οπότε δέχθηκαν μπουνιές και κλωτσιές». Οι νεαροί Γερμανοί τραυματίστηκαν ελαφρά.

Η αστυνομική έκθεση αναφέρει ότι οι δράστες είναι «περίπου 12 έως 14 ετών με πιο σκούρο χρώμα».

Η αστυνομία σταμάτησε μια ομάδα εφήβων ηλικίας 12 έως 16 ετών μετά την επίθεση σε μια γειτονική συνοικία και ερευνά εάν αυτή η ομάδα συμμετείχε στην επίθεση.

«Γίνεται όλο και χειρότερο»

Το Chemnitz έχει δει μια σταθερή άνοδο της εγκληματικότητας λόγω του μεταναστευτικού πληθυσμού του, σύμφωνα με την εφημερίδα Tag24. Η εφημερίδα περιγράφει πώς ένας Λίβυος ψέκασε με πιπέρι οκτώ άτομα στο κέντρο της πόλης τον Ιούλιο, τραυματίζοντας οκτώ πελάτες σε ένα κατάστημα. Επιπλέον, στην περιοχή υπήρξαν μαζικοί καβγάδες με μετανάστες άνδρες.

Ο δημοτικός σύμβουλος και αστυνομικός του CDU Michael Specht είπε στο Tag24: «Γίνεται όλο και χειρότερο».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail