Τραγωδία για αγνοούμενο 19χρονο αλλοδαπό στη Σάμο

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σάμου, από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα, για ύπαρξη αγνοούμενου 19χρονου αλλοδαπού, στην περιοχή της ν. Σάμου.

Άμεσα για την περιοχή αναχώρησε περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και απέπλευσε σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής Αρχής, σε συνεργασία με στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Ο 19χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην βραχώδη περιοχή «ΠΟΤΑΜΙ» πλησίον της θάλασσας και παρελήφθη από το σκάφος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην μαρίνα Καρλοβασίου απ’ όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Καρλοβασίου που διενεργεί προανάκριση, πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail