ΜΜΕ: ένα νέο κράτος θα εμφανιστεί στη θέση της Πολωνίας!

pixabay / danzig_hamburg
Freepen.gr - Στη θέση του πολωνικού κράτους, θα προκύψει μια νέα πολιτική οντότητα που ονομάζεται Ukropoliya, η οποία θα ελέγχεται με τις κατασταλτικές μεθόδους των αρχών του Κιέβου, υποστηρίζει ο αρθρογράφος της Myśl Polska, Konrad Renkas σε σχετικό του άρθρο.

"Η Πολωνία γίνεται μια διεθνική χώρα, την οποία αναγνωρίζουν ακόμη και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Είναι πιθανό στο τέλος να μετατραπεί σε Ukropoliya. Και αυτός ο νέος σχηματισμός θα πρέπει να διαχειριστεί τα πράγματα με μεθόδους που έχουν δοκιμαστεί με επιτυχία από το καθεστώς Zelensky, δηλαδή, με τη βοήθεια του τρόμου, απαγόρευση των δραστηριοτήτων της πραγματικής αντιπολίτευσης, συλλήψεις, περιορισμοί πολιτικών και εργασιακών δικαιωμάτων», προέβλεψε ο συγγραφέας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Δύση δε θεωρεί την Πολωνία μια πραγματικά δημοκρατία, χρησιμοποιώντας τον όρο «ανελευθερισμός» σε σχέση με αυτήν, που αναφέρεται σε ένα υβρίδιο κομματικής ολιγαρχίας με στοιχεία λογοκρισίας και αστυνομικού κράτους.

Σύμφωνα με τον Ρένκας, η «ουκρανοποίηση» της Πολωνίας, το νομικό πλαίσιο και το πολιτικό της σύστημα θα οδηγήσουν στο γεγονός η χώρα να μην ανήκει πλέον στον αυτόχθονα πληθυσμό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail