Μείζον θέμα δημοκρατίας τα ιλιγγιώδη χρέη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, λέει η Ελληνική Λύση

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΧΡΕΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Η δημοσίευση των ισολογισμών της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, η οποία μάλιστα έγινε σκανδαλωδώς έπειτα από τις εθνικές εκλογές, επεξηγεί περίτρανα την ποιότητα του πολιτεύματος στην Ελλάδα.

Η Νέα Δημοκρατία οφείλει 436 εκατομμύρια €, ενώ το ΠΑΣΟΚ 405 εκατομμύρια €, με τους πιστωτές να μην κάνουν την παραμικρή ενέργεια για να διεκδικήσουν τα συγκεκριμένα ποσά ή έστω μέρος τους.

Προκαλεί οργή το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει μακράν τα πιο χρεωμένα κόμματα εξουσίας στον πλανήτη, με το ελληνικό ΑΕΠ να παραμένει υποπολλαπλάσιο άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Η ανοχή που δείχνουν οι τράπεζες απέναντι στην Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ, συνιστά τον ορισμό της διαπλοκής. Τα συγκεκριμένα κόμματα νομοθετούν υπέρ των τραπεζών και κατά της κοινωνίας, διότι απλούστατα οφείλουν την ύπαρξή τους στην εύνοια των τραπεζιτών.

Στον αντίποδα, τόσο η Ελληνική Λύση όσο και ο πρόεδρος της Κυριάκος Βελόπουλος, δεν χρωστούν στις τράπεζες ούτε ένα ευρώ.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail