Μεντβέντεφ: "Η άρνηση του Κιέβου να διαπραγματευτεί, μας βοηθά να πετύχουμε τους στόχους μας"

Yekaterina Shtukina/POOL/TASS
Freepen.gr - Η άρνηση του καθεστώτος του Κιέβου να διαπραγματευτεί με τη Μόσχα θα επιτρέψει στη Ρωσία να «ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ στο κανάλι του στο Telegram.

Τόνισε ότι η Ρωσία πρόκειται να επωφεληθεί από το γεγονός πως το καθεστώς του Κιέβου «έχει διατυπώσει μια μη βιώσιμη «φόρμουλα ειρήνης» και απορρίπτει, ενώ αφρίζει στο στόμα, οποιαδήποτε άλλη επιλογή για τη διεξαγωγή συνομιλιών». Επεσήμανε επίσης τη «χρησιμότητα» του γεγονότος ότι ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι «υπέγραψε ένα έγγραφο που απαγορεύει τις συνομιλίες» με τη Ρωσία.

«Όλα αυτά θα επιτρέψουν στη Ρωσία να ολοκληρώσει αυτό που ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης», τόνισε ο Μεντβέντεφ.

Ο υψηλόβαθμος Ρώσος πολιτικός σημείωσε ότι μιλάει για το τέλος του καθεστώτος εμπνευσμένου από τον Μπαντέρα και της νεοναζιστικής ιδεολογίας του, καθώς και για «τον σωματικό θάνατο όλων των καθαρμάτων που έχουν δολοφονήσει έναν τεράστιο αριθμό δικών τους πολιτών για χάρη του χρήματα που έκλεψαν από τη Δύση και την ικανοποίηση των δικών τους αρρωστημένων φιλοδοξιών».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail