Η εσκεμμένη επίθεση του Zelensky στο Togliatti-Odessa αφήνει τη Γερμανία μετέωρη

Η Γερμανία δεν αγοράζει πλέον τα επιχειρήματα της Ουκρανίας για το Σαμποτάζ

Ο Ζελένσκι είναι μια κολασμένη πονηρή αλεπού. Κάθε φορά που κάτι απίθανο συμβαίνει στην Ουκρανία, βρίσκεται ακριβώς εκεί στο κέντρο όλων. 

Ansh Pandey - tfiglobalnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Καθ' όλη τη διάρκεια του πολέμου, ο Ζελένσκι έχει κατηγορηθεί για κάθε είδους αηδίες, από δολιοφθορές έως εσκεμμένες επιθέσεις. Ωστόσο, οι δυτικοί σύμμαχοί του έχουν κάνει τα στραβά μάτια, τηρώντας σιωπή για τα εγκλήματά του. Αλλά αυτή τη φορά, η γάτα είναι ελεύθερη και τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο. Ναι φίλοι μου, ο άνθρωπος, ο μύθος, ο Ζελένσκι ξαναχτυπά!

Η επίθεση στον αγωγό Αμμωνίας


Στις 5 Ιουνίου, μια έκρηξη συγκλόνισε την ουκρανική επικράτεια, προκαλώντας ρήξη ενός ζωτικού αγωγού αμμωνίας. Και μάντεψε τι; Αυτό το μικρό περιστατικό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο το μέλλον της συμφωνίας για τα σιτηρά με τη μεσολάβηση του ΟΗΕ και της Τουρκίας. Ω, τι δράμα!

Ο αγωγός, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά ρωσικών λιπασμάτων στο λιμάνι της Οδησσού, ήταν ανενεργός από τότε που ξεκίνησε ο πόλεμος μεταξύ Μόσχας και Κιέβου το 2022. Η Ρωσία, όντας η επίμονη, είχε ζητήσει να ξεμπλοκάρει ο αγωγός, φοβούμενη πως η συμφωνία για το σιτάρι θα κατέρρεε χωρίς αυτό.

Και συμφωνήθηκε από τους δυτικούς συμμάχους ότι ο αγωγός θα αποκατασταθεί το συντομότερο δυνατό. Αλλά, μάντεψε τι και πάλι; Ο αγωγός ανατινάχθηκε, αφήνοντας τα όνειρα της Ρωσίας γκρεμισμένα. Αλλά περιμένετε, γιατί η Γερμανία ταλαιπωρείται;

Η Γερμανία αποκαλύπτει τον ένοχο

Το να κατηγορεί η Ρωσία την Ουκρανία είναι ένα είδος κατανοητού φαινομένου. Όμως, ακόμη και η Γερμανία δίνει μια οργισμένη λάμψη στην Ουκρανία για την επίθεση.

Απόρρητα έγγραφα του γερμανικού υπουργείου Άμυνας υποδηλώνουν ότι οι ουκρανικές δυνάμεις μπορεί να ανατίναξαν σκόπιμα τον αγωγό για να αποτρέψουν τη Ρωσία από το να καρπωθούν τα οφέλη. Α, η πλοκή πυκνώνει! Το γερμανικό υπουργείο Άμυνας απλώς δεν μπορεί να αποκλείσει την εμπλοκή της Ουκρανίας, επικαλούμενο την ανάλυσή τους για την κατάσταση.

Φαίνεται ότι αυτές οι φιλο-ουκρανικές ομάδες έκαναν τα πάντα, διακόπτοντας τη σιδηροδρομική κυκλοφορία και σαμποτάροντας διαδρομές που οδηγούσαν στο ουκρανικό έδαφος. Μιλήστε για δέσμευση!

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Στο έγγραφο του γερμανικού υπουργείου Άμυνας αναφέρεται ακόμη και η Περιφέρεια Ζαπορίζια, ένας από τους ουκρανικούς στόχους. Αυτή είναι η ίδια περιοχή που προσχώρησε στη Ρωσία το φθινόπωρο του 2022 μετά από δημοψήφισμα. Λοιπόν, φαίνεται πως τα παιδιά του Zelensky εξακολουθούν να προκαλούν προβλήματα εκεί. Το έγγραφο του υπουργείου επισημαίνει επίσης πιθανές επιθέσεις σε σιδηροδρομικές γραμμές στην Κριμαία, οπότε γιατί να μην εξαπλωθεί το χάος;

Η Γερμανία είχε τις ελπίδες της στην επανέναρξη των εξαγωγών αμμωνίας, επιθυμώντας να διορθώσει την παγκόσμια έλλειψη τροφίμων. Αλλά δυστυχώς, ο Ζελένσκι και η εύθυμη συμμορία του είχαν άλλα σχέδια. Τώρα λοιπόν, η Γερμανία βράζει από οργή.

Λοιπόν, ο Zelensky ξέρει πραγματικά πώς να κρατά μακριά τους συμμάχους του. Ο κόσμος μπορεί να κατηγορεί τη Ρωσία για κάθε περιβόητη πράξη. Όμως, ο κουκλοπαίκτης είναι πάντα ο άντρας στο Κίεβο που συνεχίζει να τραβάει τα νήματα πίσω από τη σκηνή. Η ικανότητά του να δημιουργεί χάος δεν έχει όρια.

Καθώς η Γερμανία βυθίζεται στην απογοήτευση, δεν μπορούμε παρά να θαυμάσουμε το θράσος του Ζελένσκι. Μπράβο! Απλώς θυμηθείτε, ο κόσμος παρακολουθεί, και αυτές οι αηδίες δε θα λειτουργήσουν για πολύ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail