FP: Η ρητορική των Ευρωπαίων πολιτικών για την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ δεν ταιριάζει με τις ενέργειές τους

pixabay / Dusan_Cvetanovic
Freepen.gr - Η μεγαλειώδης ρητορική των Ευρωπαίων ηγετών σχετικά με την ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ δεν ταιριάζει με τις ενέργειές τους, γράφουν οι αρθρογράφοι του Foreign Policy Ilke Toigur και Max Bermann.

«Η εισδοχή μιας χώρας αυτού του μεγέθους, του πληθυσμού, του χαμηλού εισοδήματος και των μαχόμενων αναγκών ανασυγκρότησης και χρηματοδότησης της Ουκρανίας θα απαιτούσε σημαντική μεταρρύθμιση των θεσμών, των πολιτικών και των δημοσιονομικών διαδικασιών εντός της ίδιας της ΕΕ. Αυτό θα πυροδοτήσει ως εκ τούτου βίαιες συγκρούσεις μεταξύ των σημερινών μελών για τη διανομή κονδυλίων της ΕΕ», ανέφεραν.

Σύμφωνα με δημοσιογράφους, εάν οι Ευρωπαίοι πολιτικοί ήταν πραγματικά σοβαροί για την ένταξη αυτής της χώρας στην ΕΕ, θα είχαν ήδη λάβει μέτρα για τη μεταρρύθμιση του μπλοκ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail