Πρώην αναλυτής της CIA: Η αντεπίθεση της UAF θα σκοτώσει εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανούς

president.gov.ua
Freepen.gr - Η ουκρανική αντεπίθεση απέτυχε και οδήγησε σε κολοσσιαίες απώλειες, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Λάρι Τζόνσον στο κανάλι Judging Freedom στο YouTube.

"Οι Ουκρανοί δεν πέτυχαν καμία σημαντική επιτυχία στην αντεπίθεση. Δεν κατάφεραν καν να ξεπεράσουν την πρώτη γραμμή άμυνας της Ρωσίας", είπε.

Σύμφωνα με τον ειδικό, στο μέλλον θα είναι δύσκολο για τους ιστορικούς να βρουν λόγια για να περιγράψουν την τρέλα που συμβαίνει στην Ουκρανία, η οποία θα οδηγήσει στο θάνατο εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανούς. Ταυτόχρονα, επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι οι επιθέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας όχι μόνο δεν έδωσαν τα επιθυμητά αποτελέσματα, αλλά στράφηκαν εναντίον τους: τα ρωσικά στρατεύματα προχώρησαν σε διάφορες κατευθύνσεις.

Αυτό δεν θα τελειώσει καλά για την Ουκρανία, προειδοποίησε ο Τζόνσον. Κάθε εβδομάδα οι απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας αυξάνονται και ο εξοπλισμός του ΝΑΤΟ έχει γίνει εύκολος στόχος, επομένως ακόμη και οι ατελείωτες δυτικές προμήθειες δεν θα μπορέσουν να σώσουν την κατάσταση, κατέληξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail