Η Ινδία είναι έτοιμη να πουλήσει πυραύλους κρουζ BrahMos στη Ρωσία

Freepen.gr - Η ινδική εταιρεία όπλων BrahMos Aerospace ανακοίνωσε ότι θέλει να πουλήσει πυραύλους κρουζ BrahMos (BrahMos) στη Ρωσία, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο Atul Dinkar Rani.

Σε συνέντευξή του στο The Week, ο Διευθύνων Σύμβουλος της BrahMos Aerospace είπε ότι βλέπουν συνεχώς τη Ρωσία ως αγορά για πυραύλους BrahMos.

«Βλέπουμε συνεχώς τη Ρωσία ως αγορά για το Brahmos», είπε ο Ράνι στην εφημερίδα στη συνέντευξη. Αν το είχαν αγοράσει στο παρελθόν, θα είχαν πολλά πράγματα να χρησιμοποιήσουν στην τρέχουσα κατάστασή τους».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας είπε πως μετά το τέλος της τρέχουσας κατάστασης στην Ευρώπη, η εταιρεία ενδέχεται να λάβει κάποιες παραγγελίες από τη Ρωσία, ειδικά όσον αφορά τους πυραύλους κρουζ που εκτοξεύονται από αέρος.

Η BrahMos Aerospace, μια κοινοπραξία μεταξύ Ινδίας και Ρωσίας, ανέπτυξε αυτό που αποκαλεί τον ταχύτερο υπερηχητικό πύραυλο κρουζ στον κόσμο. Είναι ένα όπλο που αναπτύσσει η Ινδία σε εκδόσεις αέρα, εδάφους και πλοίων.

Σύμφωνα με την Ένωση Ελέγχου Όπλων που εδρεύει στις ΗΠΑ, ο πύραυλος έχει βεληνεκές μεταξύ 300 km και 500 km.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail