Ελληνική Λύση: Οι ισχυρισμοί Ερντογάν περί συμφωνίας με Μητσοτάκη για τη Θράκη παραπέμπουν σε εθνική μειοδοσία

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΙ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΕΡΙ "ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ", ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ

Ο αιμοσταγής δικτάτορας Ερντογάν, Ισχυρίστηκε με δημόσιο βιντεοσκοπημένο μήνυμα του, ότι έχει συμφωνήσει με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη την «τακτοποίηση» των θεμάτων που αφορούν την μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης! Παρέθεσε μάλιστα και «οδικό χάρτη» για να υλοποιηθούν τα «συμφωνηθέντα».

Εάν ο κ. Μητσοτάκης δεν βγει άμεσα με δημόσια δήλωση του να διαψεύσει τους ισχυρισμούς Ερντογάν, είναι σα να ομολογεί εθνική μειοδοσία εις βάρος της ελληνικής εθνικής κυριαρχίας. Η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης αποτελείται αποκλειστικά από Έλληνες πολίτες και δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης με οποιονδήποτε «αλλοδαπό».

Η Ελληνική Λύση καλεί για άλλη μια φορά όσους βουλευτές της ΝΔ διαθέτουν Εθνική Αξιοπρέπεια, να αποτρέψουν με κάθε τρόπο τη διαφαινόμενη προδοσία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail