Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: «Να μας εξηγήσει ο κ. Μητσοτάκης ποιες θα είναι οι υποχωρήσεις που εξήγγειλε στα ελληνοτουρκικά»

«Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για υποχωρήσεις στα ελληνοτουρκικά χθες και δεν μας είπε ποιες θα είναι οι υποχωρήσεις αυτές. Να μας πει ποιες θα είναι υποχωρήσεις» υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Φθιώτιδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης σχολιάζοντας δήλωση του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη σε χθεσινή συνέντευξή του, κατά την παρουσία του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί» με τους Νίκο Ρογκάκο και Μαρία Αναστασοπούλου.

Αναλυτικότερα ο κ. Σαρακιώτης επεσήμανε ότι:

«Χθες, έκανε μία επικίνδυνη δήλωση ο κ. Πρωθυπουργός για το ζήτημα των ελληνοτουρκικών, την οποία έχω σημειώσει. Αναφέρει ότι: “οποιαδήποτε συμφωνία αυτού του τύπου μπορεί ενδεχομένως, ναι, να συνεπάγεται και κάποιες υποχωρήσεις”. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να σχολιάσουμε το ζήτημα των υποχωρήσεων στα ελληνοτουρκικά που έχει προτείνει ο Πρωθυπουργός. Το άνοιξε το θέμα ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης και πρέπει να μας πει ποιες θα είναι οι υποχωρήσεις. Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για υποχωρήσεις χθες και δεν μας είπε ποιες θα είναι οι υποχωρήσεις. Να μας απαντήσει ο κ. Πρωθυπουργός».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail