Η Ελληνική Λύση στο πλευρό του Ελληνα αστυνομικού που καταδίωξε επικίνδυνο εγκληματία

Ανακοίνωση: Η Ελληνική Λύση στο πλευρό του Ελληνα αστυνομικού που καταδίωξε επικίνδυνο εγκληματία

Για το επεισόδιο στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Λάρισας όπου μετά από καταδίωξη έχασε τη ζωή του επικίνδυνος αλλοδαπός εγκληματίας, δεν πρέπει να απολογηθεί ο Έλληνας αστυνομικός που συμμετείχε στην καταδίωξη, αλλά όσοι επέτρεψαν σε έναν καταδικασμένο δουλέμπορο να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Η δράση των δουλεμπόρων οι οποίοι με κλεμμένα οχήματα δολοφονούν Έλληνες, όπως είδαμε για πολλοστή φορά και πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στην Εγνατία, πρέπει να παταχθεί. Αυτό φυσικά δεν πρόκειται να γίνει όσο τα ΜΜΕ και η κυβέρνηση δαιμονοποιούν τους Έλληνες αστυνομικούς που υπερασπίζονται την ζωή και την περιουσία των Ελλήνων, αντί να στρέφονται κατά των δολοφόνων και εμπόρων ψυχών, για τους οποίους η πρέπουσα ποινή είναι η ισόβια κάθειρξη.

Η Ελληνική Λύση εκφράζει την στήριξη της στον Έλληνα αστυνομικό που συμμετείχε στην καταδίωξη και στην οικογένεια του.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail