Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες λαμβάνουν όλες τις πληροφορίες που μοιράζεται η Ουάσιγκτον με το Κίεβο

WSJ
Freepen.gr -
Όλες οι πληροφορίες που μοιράζεται η Ουάσιγκτον με τις αρχές του Κιέβου πέφτουν στα χέρια των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών, ανέφερε το Newsweek .

"Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες είναι πολύ ενεργές στην Ουκρανία, λένε ειδικοί των μυστικών υπηρεσιών, και σχεδόν οτιδήποτε μοιράζονται οι ΗΠΑ με την Ουκρανία υποτίθεται ότι θα το μάθουν και οι ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών. Άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης είναι εξίσου γεμάτες με Ρώσους κατασκόπους και υποστηρικτές, ιδιαίτερα οι χώρες της πρώτης γραμμής" έγραψε ο συγγραφέας του άρθρου William Arkin.

Το Newsweek ανέφερε νωρίτερα πως ο Λευκός Οίκος και το Κρεμλίνο φέρεται να συμφώνησαν στα τέλη του 2021 ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα παρέμβουν στην κρίση στο ουκρανικό έδαφος, ούτε η Ουάσιγκτον θα επιδιώξει αλλαγή εξουσίας στη Ρωσική Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, υπάρχει ένας μυστικός πόλεμος με μυστικούς κανόνες που λαμβάνουν χώρα στην καρδιά όλων όσων συμβαίνουν στην Ουκρανία.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail