Η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ απειλεί την ασφάλεια της Ρωσίας — Πούτιν

en.kremlin.ru
Freepen.gr - «Όσον αφορά την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ, έχουμε πει επανειλημμένα ότι αυτό δημιουργεί απειλές για την ασφάλεια της Ρωσίας», είπε. «Και, στην πραγματικότητα, ένας από τους λόγους για την ειδική στρατιωτική επιχείρηση είναι η απειλή της ένταξης της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ», δήλωσε ο Πούτιν σε μια συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Πάβελ Ζαρούμπιν στην εκπομπή "Μόσχα. Κρεμλίνο. Πούτιν".

Η ένταξη στο ΝΑΤΟ δε θα αυξήσει την ασφάλεια της Ουκρανίας, συνέχισε ο Πούτιν. «Είμαι σίγουρος ότι δε θα αυξήσει την ασφάλεια της Ουκρανίας, αλλά συνολικά, θα κάνει τον κόσμο πιο ευάλωτο, δημιουργώντας πρόσθετες εντάσεις στη διεθνή σκηνή», είπε στη συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή του Πάβελ Ζαρούμπιν.

Μιλώντας για τις παραδόσεις όπλων στο Κίεβο, ο Πούτιν σημείωσε πως η Ρωσία βλέπει πόσες ελπίδες είχαν εναποθέσει στην παράδοση πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς. «Ναι, αυτοί (οι πύραυλοι) προκαλούν ζημιές, αλλά τίποτα κρίσιμο δε συμβαίνει στη ζώνη μάχης με τη χρήση αυτών των πυραύλων», είπε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail