Ο Ζελένσκι είπε ότι τα ζητήματα του εξοπλισμού της Ουκρανίας δεν έχουν ακόμη επιλυθεί

president.gov.ua
Freepen.gr - Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στερούνται πυροβολικού μεγάλου βεληνεκούς του ΝΑΤΟ, για την προμήθεια του οποίου το Κίεβο δεν έχει ακόμη καταφέρει να συμφωνήσει με τους συμμάχους, δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky σε βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του στο Telegram.

"Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχουμε επιλύσει ορισμένα ζητήματα σχετικά με τους σχετικά σπάνιους και εξωφρενικούς τύπους όπλων. Ωστόσο, θα έδινα προσοχή στα όπλα μεγάλης εμβέλειας, στο πυροβολικό μεγάλου βεληνεκούς", είπε.

Επίσης σημείωσε πως το θέμα των προμηθειών όπλων εξαρτάται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ταυτόχρονα, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας στερούνται μαχητικών αεροσκαφών τόσο «ποιοτικών όσο και ποσοτικών».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail