Αλγερινός που ζει στη Γαλλία λέει ότι ο λαός του είναι εκεί για να αποικίσει τη Γαλλία ως το τέλος του κόσμου

Freepen.gr - Σε μια συνέντευξη που έχει γίνει viral, ένας Γαλλοαλγερινός λέει ότι ζει στη Γαλλία, και παρόλο που ισχυρίζεται πως είναι ρατσιστικό, εξηγεί πως είναι εκεί για να αποικίσει τη χώρα προειδοποιώντας ότι αυτός και ο λαός του θα αποικίσουν τη Γαλλία «μέχρι θανάτου, μέχρι το τέλος του κόσμου».

«Ρατσιστές, μας αποίκησαν για 132 χρόνια. Και τώρα είναι η σειρά μας να έρθουμε εδώ. Πώς μπορώ να σας το εξηγήσω; Δε βρίσκω τις λέξεις. Μας αποικίζουν για 132 χρόνια και τώρα θα τους αποικίσουμε μια ζωή μέχρι να πεθάνουμε. Μέχρι το τέλος του κόσμου», αναφέρει.

Το βίντεο έχει προβληθεί σχεδόν 4,5 εκατομμύρια φορές. Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης το βλέπουν ως απόδειξη της υποβόσκουσας ιδεολογίας πολλών νεοφερμένων στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, με έναν σημαντικό αριθμό να έχει εχθρικές απόψεις για τις χώρες στις οποίες εισέρχονται.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε από τον Ezra Levant της Rebel News, η οποία εδρεύει εκτός Καναδά. Το Levant ταξίδεψε στη Γαλλία κατά τη διάρκεια των ταραχών μιας εβδομάδας που προκάλεσαν ζημιές άνω του 1 δισεκατομμυρίου ευρώ και οδήγησαν σε περισσότερες από 4.000 συλλήψεις.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail