Έξοδος από τη Σένγκεν για την αντιμετώπιση των ταραχών-Γάλλος βουλευτής

Ο Γάλλος βουλευτής Nicolas Dupont-Aignan μιλά κατά τη διάρκεια συζήτησης στο Κοινοβούλιο Ludovic ΜΑRIN / ΑFΡ
Freepen.gr - Η Γαλλία πρέπει να εγκαταλείψει τη ζώνη Σένγκεν εάν θέλει να αντιμετωπίσει τις αιτίες των επαναλαμβανόμενων ταραχών, υποστήριξε ο βουλευτής της αντιπολίτευσης Nicolas Dupont-Aignan. Ο νομοθέτης ισχυρίστηκε ότι η βία είναι αποτέλεσμα αποτυχημένων προσπαθειών ενσωμάτωσης υπερβολικού αριθμού μεταναστών.

"Είμαι ο μόνος που ζητά την αποκατάσταση των εθνικών συνόρων και την έξοδο από τη Σένγκεν", δήλωσε ο αυτοαποκαλούμενος γκωλιστής Γάλλος πολιτικός στο τηλεοπτικό κανάλι CNews την παρασκευή.

Ο Dupont-Aignan ισχυρίστηκε πως ολόκληρη η γαλλική πολιτική τάξη ήταν αντίθετη στην ιδέα, αν και η δεξιά βουλευτής Marine Le Pen την συμπεριέλαβε ως μέρος της ανεπιτυχούς προεδρικής της εκστρατείας το 2017.

Ο Dupont-Aignan, ο οποίος είναι ο μόνος βουλευτής από το κόμμα του Debout la France (France Arise) στο εθνικό κοινοβούλιο, σχολιάζει τον τελευταίο γύρο ταραχών για να πιάσει τη χώρα κατά τη διάρκεια της θητείας του Προέδρου Εμανουέλ Μακρόν.

Ο βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση για αδράνεια και επέμεινε ότι οι πολιτικές του Μακρόν οδήγησαν στη μείωση των "δυνάμεων της τάξης" που μόλις και μετά βίας σε θέση να υπερασπιστούν βασικές υπηρεσίες.

"Δεν είναι ταραχές, είναι αντάρτικος πόλεμος. Μια πρόκληση για τη Γαλλία, για τους θεσμούς μας, από έναν πληθυσμό που επιδιώκει την απόσχιση", δήλωσε ο Dupont-Aignan.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail