Η Άνγκελα Μέρκελ έκαψε τη Γαλλία

Η Άνγκελα Μέρκελ, η εξέχουσα Ευρωπαία ηγέτιδα που κάποτε κρατούσε το πρόσωπο της Ευρώπης, άφησε αναμφίβολα ανεξίτηλο σημάδι στη μοίρα της Γαλλίας. Ωστόσο, καθώς εξελίσσονται τα γεγονότα, έχει γίνει συγκλονιστικά προφανές πώς η μεταναστευτική πολιτική της έχει πυροδοτήσει μια καταιγίδα μέσα στο έθνος.

Jyotiraditya Raj Dwivedi - tfiglobalnews.com / Παρουσίαση Freepen.gr

Τώρα που παλεύει με μυριάδες ζητήματα, η Γαλλία βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με χώρες όπως η Πολωνία, που αντιτάχθηκαν σθεναρά στην προσέγγιση της Μέρκελ και έκτοτε διατήρησαν την σταθερότητα. Είναι καιρός να εξετάσουμε τις καταστροφικές συνέπειες της κακώς σχεδιασμένης μεταναστευτικής πολιτικής της Μέρκελ και τον όλεθρο που έχει προκαλέσει στη Γαλλία.

Ένα θανατηφόρο στοίχημα

Η ενθάρρυνση της Άνγκελα Μέρκελ προς τις χώρες να δέχονται πρόσφυγες, κυρίως από ισλαμικό υπόβαθρο, ήταν ένα στοίχημα που έχει αποδειχθεί μοιραία ελαττωματικό στο πλαίσιο της Γαλλίας. Ενώ ορισμένα έθνη όπως η Πολωνία είχαν την προνοητικότητα να αντισταθούν, η Γαλλία αγκάλιασε ασυνείδητα αυτήν την πολιτική, και οι συνέπειές της δεν ήταν παρά καταστροφικές. Σήμερα, η χώρα βρίσκεται στο μάτι μιας καταιγίδας, παλεύοντας με τις επιπτώσεις της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης.

Η Γαλλία έχει γίνει μάρτυρας πολλών περιπτώσεων όπου η ισλαμική κοινότητα έχει αποδειχθεί σοβαρή απειλή για την ασφάλεια και την σταθερότητα της χώρας. Η περιβόητη επίθεση με φορτηγό στη Νίκαια, όπου ένα φορτηγό όργωνε σκόπιμα σε πλήθη που γιόρταζαν την Ημέρα της Βαστίλης, στοίχισε τη ζωή σε 86 αθώους ανθρώπους και άφησε 434 τραυματίες. Αυτή η τρομοκρατική ενέργεια, που διαπράχθηκε από τον Mohamed Lahouaiej-Bouhlel, αποτελεί μια ανατριχιαστική απόδειξη των κινδύνων που θέτουν τα ριζοσπαστικά άτομα.

Ο πυροβολισμός στο Charlie Hebdo, που ενορχηστρώθηκε από τους Γάλλους μουσουλμάνους τρομοκράτες, Saïd και Chérif Kouachi, είχε ως αποτέλεσμα τη βάναυση δολοφονία 12 ατόμων και τον τραυματισμό άλλων 11. Τροφοδοτούμενες από την εξτρεμιστική ιδεολογία, αυτές οι πράξεις βίας αποτελούν πλέον ανησυχητικά συχνά περιστατικά στη Γαλλία. Παρά αυτή την ανησυχητική τάση, τα μέσα ενημέρωσης συχνά κοιτάζουν αντίστροφα, επιδεινώνοντας περαιτέρω τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Η δολοφονία και ο αποκεφαλισμός του Samuel Paty, ενός Γάλλου δασκάλου, σε ένα προάστιο του Παρισιού από έναν ισλαμιστή τρομοκράτη υπογραμμίζουν περαιτέρω την κλιμακούμενη φρίκη που αντιμετωπίζει αυτήν την στιγμή η Γαλλία. Αυτά τα περιστατικά και αναρίθμητα άλλα έχουν ομαλοποιηθεί ανησυχητικά, δίνοντας μια ζοφερή εικόνα ενός έθνους που κυριεύεται από φόβο και βία.

Το άχυρο που έσπασε την πλάτη της καμήλας

Με μόνο το 10 τοις εκατό του ισλαμικού πληθυσμού της, η Γαλλία έχει βιώσει μια ανησυχητική αύξηση της βίας, των φρικαλεοτήτων κατά των γυναικών και άλλων αποτρόπαιων δραστηριοτήτων. Οι πρόσφατες διαδηλώσεις που έχουν κατακλύσει ολόκληρη τη χώρα αποτελούν χαρακτηριστικό παράδειγμα της αναταραχής που δημιουργούν οι μετανάστες, οι οποίοι ηγούνται της κατηγορίας. Οι αναφορές για εκτεταμένες λεηλασίες, εμπρησμούς, βιασμούς και βίαιες ενέργειες έχουν συγκλονίσει το έθνος και έχουν ρίξει φως στις τρομερές συνέπειες των κακώς σχεδιασμένων πολιτικών της Μέρκελ για τη μετανάστευση.

Η Γαλλία βρίσκεται τώρα σε μια κρίσιμη καμπή, με τον κοινωνικό της ιστό να ξεφτίζει και τους ανθρώπους της να ζουν σε διαρκή φόβο. Η μεταναστευτική πολιτική που υποστήριζε η Μέρκελ είχε βαθύ αντίκτυπο στην ασφάλεια του έθνους, αφήνοντας το γαλλικό λαό να φέρει το βάρος των άστοχων πράξεών της.

Κατηγορώντας τις Πολιτικές

Είναι αναμφισβήτητο ότι η μεταναστευτική πολιτική της Άνγκελα Μέρκελ έχει αποδειχθεί θανατηφόρα για τη Γαλλία. Το έθνος βρίσκεται τώρα τυλιγμένο στις φλόγες, χωρίς κανέναν να κατηγορεί παρά μόνο τις πολιτικές που επέτρεψαν να εκτυλιχθεί αυτή η καταστροφή. Η αύξηση της βίας, η υποβάθμιση των δικαιωμάτων των γυναικών και η γενική αναταραχή είναι άμεσες συνέπειες της ανεξέλεγκτης μετανάστευσης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail