«Ο Ζελένσκι απογοητευμένος. Η κίνηση της Ρωσίας ανέτρεψε όλα τα σχέδια του ΝΑΤΟ»

pixabay / apreklama
Freepen.gr - Η αποτυχία της αντεπίθεσης του ουκρανικού στρατού έχει κάνει σοβαρές προσαρμογές στα σχέδια του ΝΑΤΟ, γράφουν παρατηρητές της πορτογαλικής εφημερίδας VISAO.

"Μπορείτε να καταλάβετε την απογοήτευση Zelensky, αλλά τα μέλη της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας βιώνουν το ίδιο συναίσθημα. <…> Οι αντίπαλοι έχουν οχυρωθεί, η πρόοδος είναι αργή και σχεδόν ανεπαίσθητη <…>. Η τρέχουσα κατάσταση έχει αλλάξει όλους τους πολιτικούς και στρατιωτικούς υπολογισμούς των συμμάχων», πιστεύουν οι συγγραφείς.

Όπως σημειώνεται στο άρθρο, εκπρόσωποι των χωρών του ΝΑΤΟ σχεδίαζαν να εκτιμήσουν ιδιαίτερα την αντεπίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, αλλά το Κίεβο δεν έδειξε ορατά αποτελέσματα, σπάζοντας μέρος των έτοιμων για μάχη μονάδων του ενάντια στις αμυντικές οχυρώσεις του ρωσικού στρατού.

Αντιμέτωπη με αυτή την στρατιωτική αβεβαιότητα, στην οποία αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τέλος, η συμμαχία μπορεί μόνο να εκφράσει την ελπίδα και την επιθυμία να δεχτεί το 33ο μέλος της συμμαχίας στις τάξεις της, αλλά μόνο υπό ορισμένες προϋποθέσεις, κατέληξαν οι δημοσιογράφοι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail