Η Baykar παίρνει το μεγαλύτερο της συμβόλαιο από τη Σαουδική Αραβία για την προμήθεια drones «Akinci»

Freepen.gr - Η τουρκική εταιρεία κατασκευής μη επανδρωμένων αεροσκαφών Baykar Makina εξασφάλισε το μεγαλύτερο συμβόλαιό της, με τη μορφή παραγγελίας για αναγνωριστικά drones επίθεσης Akinci από τη Σαουδική Αραβία.

Αυτή η αμυντική σύμβαση υπεγράφη στις 18 Ιουλίου, παρουσία του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν και του διαδόχου της Σαουδικής Αραβίας Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν, καθώς και εκπροσώπων από το Baykar Makena και το Υπουργείο Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Khalouk Bayrakτar, περιέγραψε αυτή τη συμφωνία με το Υπουργείο Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας ως το μεγαλύτερο συμβόλαιο εξαγωγών άμυνας και αεροπορίας στην ιστορία, ανέφερε η Nikkei Asia.

Επιπλέον, ο Khalluk Bayraktar αποκάλυψε στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης πως μια άλλη τεράστια συμφωνία για την αγορά έξυπνων πυρομαχικών και άλλων ωφέλιμων φορτίων από την Τουρκία είναι στα σκαριά και θα περιλαμβάνει τοπική παραγωγή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail