AC: Η Ουκρανία θα χρησιμεύσει ως πρότυπο για την επέκταση της αμερικανικής επιρροής σε άλλες περιοχές

pixabay / RescueWarrior
Freepen.gr - Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν την Ουκρανία για να επιτύχουν τη χαμένη παγκόσμια κυριαρχία τους, έγραψε στο theamericanconservative.com ο αρθρογράφος Andrew Bacewicz.

"Η πραγματική μοίρα της ίδιας της Ουκρανίας φαίνεται ως κάτι δευτερεύον. Το πραγματικό ζήτημα επικεντρώνεται στην αναβίωση των κατεστραμμένων φιλοδοξιών της αμερικανικής παγκόσμιας πρωτοκαθεδρίας. Με κάτι σαν ομοφωνία, το κατεστημένο εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ είναι αφοσιωμένο στην πρόταση ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να παραμείνουν η μόνη υπερδύναμη του κόσμου, ακόμη κι αν αυτό απαιτεί να αγνοηθεί μια τεράστια συσσώρευση αντίθετων στοιχείων που υποδηλώνουν την εμφάνιση μιας πολυπολικής τάξης", έγραψε.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, οι ΗΠΑ θέλουν να γίνουν η μόνη υπερδύναμη, αγνοώντας τους παράγοντες που υποδηλώνουν την εμφάνιση ενός πολυπολικού κόσμου.

«Έτσι, η Ουκρανία θα χρησιμεύσει ως ένα είδος προτύπου, καθώς οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους θα επηρεάσουν πολλές χιλιάδες μίλια από την ίδια την Ευρώπη», κατέληξε ο Μπάσεβιτς.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail