Εφιαλτικές στιγμές για 19χρονη στην Τουλούζ λόγω του.... ντυσίματός της!

pixabay / arahcv - Τουλούζ
Freepen.gr - Μια Γαλλίδα έφηβη εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από επίθεση από μια ομάδα νεαρών που είχαν διαφωνήσει με την επιλογή των ρούχων της σε μια βραδινή έξοδο, που άφησε το πρόσωπό της παραμορφωμένο.

Η επίθεση σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν το 19χρονο θύμα, ονόματι Nissan, βρισκόταν σε ραντεβού με τον φίλο της στην πόλη Τουλούζ της νότιας Γαλλίας.

Γύρω στις 3 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Lazare Carnot, το ζευγάρι έπεσε πάνω σε τέσσερα νεαρά άτομα που κατηγόρησαν τη έφηβη ότι ήταν ντυμένη ακατάλληλα. Φορούσε ένα crop top, το οποίο η ομάδα ισχυρίστηκε ότι ήταν ανήθικο.

Η ομάδα, αποτελούμενη από δύο αγόρια και δύο κορίτσια ηλικίας μεταξύ 14 και 17 ετών, περιγράφηκε από το θύμα ως «Μάγκρεμπ», με καταγωγή από τη βορειοδυτική Αφρική.

Επιτέθηκαν στο κορίτσι με θραύσματα σπασμένου γυαλιού, προκαλώντας τραύματα που άλλαξαν το πρόσωπό της, την πλάτη και τα χέρια, ανέφερε το γαλλικό ειδησεογραφικό πρακτορείο La Depeche.

Ο φίλος της υπέστη επίσης πολλά τραύματα καθώς προσπαθούσε να υπερασπιστεί τη σύντροφό του.

Οι χειριστές βιντεοεπιτήρησης εντόπισαν την επίθεση σε πραγματικό χρόνο και ειδοποίησαν τις αρχές, οι οποίες στάλθηκαν αμέσως στο σημείο. Κατά την άφιξή τους, το θύμα ήταν αιμόφυρτο και χρειάστηκε άμεση ιατρική βοήθεια.

Η Nissan υποβλήθηκε σε θεραπεία στο σημείο από τα επείγοντα περιστατικά προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο Purpan στην Τουλούζ. Χρειάστηκε περίπου 50 ράμματα για τα πολλαπλά τραύματα που προκλήθηκαν.

Οι δράστες εντοπίστηκαν κοντά στο σημείο, συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση. Σύμφωνα με τοπικές αναφορές, το κουαρτέτο ήταν ήδη γνωστό στις αρχές. Αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες για τη σφοδρή επίθεση μετά από παραπομπή στην εισαγγελία ανηλίκων.

Η Nissan δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Πέμπτη φωτογραφίες από τα τραύματά της.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για αυτό το κύμα υποστήριξης μετά από αυτή την τραγωδία, σχολιάζω τις φωτογραφίες του σώματός μου για να συνειδητοποιήσετε τη σοβαρότητα των πραγμάτων, ελπίζω να αποδοθεί δικαιοσύνη», έγραψε στο Twitter.

«Είναι άσκοπη βία. Για έναν ασήμαντο λόγο, αυτή η γυναίκα ήταν στόχος ασύγκριτης βίας», είπε μια πηγή κοντά στην έρευνα στη La Depeche.

Η έρευνα για την επίθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail