Γερμανός οδηγός τρένου ξυλοκοπήθηκε από 15χρονο κατατρεγμένο Αφγανο

Freepen.gr -
Ένας 50χρονος Γερμανός μηχανοδηγός δέχθηκε επίθεση από 15χρονο Αφγανό στο σιδηροδρομικό σταθμό Lauter στο κρατίδιο της Σαξονίας στην ανατολική Γερμανία το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με έκθεση της τοπικής αστυνομίας, ο μηχανοδηγός προσπάθησε να παρέμβει για να διευθετήσει μια διαμάχη μεταξύ δύο επιβατών όταν του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν άγρια ​​δύο άτομα.

Πλάνα που κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από άλλον επιβάτη στο τρένο δείχνουν τον μηχανοδηγό να χτυπιέται με γροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι καθώς ήταν ξαπλωμένος στο έδαφος δίπλα στην πλατφόρμα του σταθμού προτού οι δύο δράστες φύγουν από την σκηνή.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο για περίθαλψη ενώ η ομοσπονδιακή αστυνομία δεν έχει λάβει ενημέρωση για την κατάσταση του μηχανοδηγού.

Αυτόπτες μάρτυρες έδωσαν στις αρχές περιγραφή των δραστών. Ένας ύποπτος ταυτοποιήθηκε ως 15χρονος Αφγανός υπήκοος. Ο δεύτερος δράστης δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail