Η Γαλλία χτίζει νέο στρατιωτικό νοσοκομείο προετοιμαζόμενη για πόλεμο υψηλής έντασης

elysee.fr
Freepen.gr - Τη δεύτερη μέρα του στη Μασσαλία, Τρίτη 27 Ιουνίου, ο Μακρόν ανακοίνωσε ότι ένα νέο στρατιωτικό νοσοκομείο θα χτιστεί στην τοποθεσία Sainte-Marthe μέχρι τις «αρχές της επόμενης δεκαετίας», αναφέρει το CNews.

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν ανακοίνωσε την κατασκευή ενός στρατιωτικού νοσοκομείου στη Μασσαλία, με σκοπό να «προετοιμάσει τη Γαλλία για έναν πιθανό πόλεμο υψηλής έντασης».

Αν και ο Μακρόν είπε σε δήλωση ότι το νοσοκομείο θα είναι σε θέση να παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης, «θα διαδραματίσει βασικό ρόλο σε περίπτωση μεγάλου πολέμου», είπε ο πρόεδρος, προσθέτοντας ότι «το ιατρικό κέντρο επόμενης γενιάς είναι προορίζεται να καλύψει τις ανάγκες του στρατού για τις επόμενες δεκαετίες».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail