Γνωστή Τουρκάλα ηθοποιός: Μετά αυτό το εκλογικό αποτέλεσμα θα εγκαταλείψω τη χώρα…

Η ηθοποιός Αχσέν Έρογλου είπε ότι αποφάσισε να φύγει από τη χώρα όπως ανέφερε στο λογαριασμό της στα social media μετά τα αποτελέσματα των εκλογών.

Από: echedoros.blog

Δήλωσε ότι ήταν επικεφαλής στη διαλογή της κάλπης χθες και βοηθούσε τους πάντες όσο μπορούσε, η Έρογλου είπε: «Δυστυχώς, έφτασα στο τελευταίο σημείο που μπορώ να αντέξω».

Το τηλεοπτικό αστέρι έφθασε στο απόγειό του έχοντας μια μεγάλη βάση θαυμαστών με τον ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά «Μενατζερίμι Αρά» και τώρα παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία Merve Kült, η οποία θα μεταδοθεί στο Netflix.

Η Αχσέν Έρογλου τράβηξε όλα τα βλέμματα με την ανάρτηση που μοιράστηκε μετά τις εκλογές.

Η νεαρή ηθοποιός, που μοιράστηκε τον λογαριασμό της, είπε: «Ήρθε καιρός να φύγω φίλοι μου», είπε.

Λίγη ώρα μετά την ανάρτησή της και μετά τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν έκανε μια νέα δήλωση και εξήγησε γιατί πάρθηκε η απόφαση.

Η 28χρονη ηθοποιός, που είπε ότι εργαζόταν ως εκλογικός υπάλληλος και βοήθησε τους πάντες χθες, είπε χαρακτηριστικά:

«Σήμερα δούλεψα τίμια στην κάλπη. Βοήθησα τους πάντες χωρίς να λέω δεξιά και αριστερά. Προσπάθησα να βοηθήσω μόνο. Γιατί έτσι έμαθα. Παρόλα αυτά έγινε ένας χαμός. Με έθιξαν σαν άνθρωπο. Προσπάθησαν (οι οπαδοί του Ερντογάν) να μου υψώσουν τις φωνές και να με μαλώσουν.

Αλλά, θέλω το δικαίωμα να ζω σαν άνθρωπος. Δεν θέλω να βλέπω διακρίσεις στα μάτια του ανθρώπου που έχω απέναντί ​​μου. Τέλος πάντων, αυτό θα συνεχίζεται έτσι. Αγκαλιάζω όλους όσους έχουν αγάπη και ειλικρίνεια μέσα τους».

Χαρακτηριστικά ήταν τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση στην Son Dakika για την απόφασή της.

Οσμάν Γκουλτάς: Πάρε και αυτούς σαν εσένα μαζί σου και ξεφορτωθείτε μας όλους μαζί και μην ξαναγυρίσετε ποτέ!!!

Αχμέτ Καρά: Ζούμε σε μια χώρα όπου οι απερχόμενοι δεν κρατούνται. Πράγματι, βλάπτετε τη χώρα με τα άθλια και διαβόητα προγράμματά σας. Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσατε να πάρετε και άλλους φανατικούς φίλους σας μαζί.

Μουσταφά Σελ: Εάν είναι δυνατόν, να σας αφαιρεθεί η τουρκική υπηκοότητα από την ταυτότητά σας!



The Hellenic Information Team
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail