Στοιχεία ότι οι ΗΠΑ σχεδιάζουν έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της Ρωσίας και της Κίνας

pixabay / mohamed_hassan
Η ακόλουθη είδηση-άρθρο (μαζί με όλα τα ενεργά links προς τεκμηρίωσή της, ώστε να μπορούν οι συντάκτες ειδήσεων να δουν αμέσως ποια είναι η τεκμηρίωση για οποιονδήποτε ισχυρισμό σε αυτό) υποβλήθηκε στις 5 Μαΐου 2023 σε 300 μέσα ειδήσεων και δημοσιεύτηκε μόνο από τρεις, και εδώ υποβάλλεται εκ νέου (ελαφρώς επεκτείνεται και ενημερώνεται) σε όλους τους, για επανεξέταση, λόγω της εξαιρετικής σημασίας των άρρηκτα τεκμηριωμένων και ελλιπώς αναφερόμενων γεγονότων που περιέχει:

Eric Zuesse / Παρουσίαση Freepen.gr

Στις 3 Μαΐου, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Antony Blinken είπε στο C-Span σε συνέντευξή του, ότι δε θα υπάρξει αντίρρηση από την κυβέρνηση των ΗΠΑ εάν η κυβέρνηση της Ουκρανίας επιχειρήσει να δολοφονήσει τον Πρόεδρο της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν. Είπε: «Αυτές είναι αποφάσεις που πρέπει να λάβει η Ουκρανία, πώς θα αμυνθεί, πώς θα πάρει πίσω το έδαφός της, πώς θα αποκαταστήσει την εδαφική της ακεραιότητα και την κυριαρχία της». Η Αμερική έχει παράσχει πάνω από εκατό δισεκατομμύρια δολάρια στην Ουκρανία για να νικήσει τη Ρωσία, και τώρα λέει πως αν η Ουκρανία χρησιμοποιήσει μερικά από αυτά για να δολοφονήσει τον Πούτιν, δεν πειράζει. Αυτό είναι πρωτοφανές. (Ακόμη και ο Χίτλερ δεν ήταν τόσο κακός όσο αυτός).

Επίσης, στις 3 Μαΐου, η ιαπωνική υπηρεσία ειδήσεων Nikkei Asia είχε τίτλο «Το ΝΑΤΟ θα ανοίξει γραφείο στην Ιαπωνία» και ανέφερε ότι «το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να ανοίξει ένα γραφείο συνδέσμου στο Τόκιο της Ιαπωνίας, το πρώτο του είδους του στην Ασία». Ο Οργανισμός του Βορειοατλαντικού Συμφώνου στοχεύει τώρα να γίνει όχι μόνο η αντι-ρωσική στρατιωτική συμμαχία της Αμερικής, αλλά και η αντι-κινεζική στρατιωτική συμμαχία της Αμερικής, η οποία θα υποστηρίξει την απόσχιση της κινεζικής επαρχίας της Ταϊβάν (την οποία από το 1972 η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει επίσημα αναγνωρίσει ως επαρχία) από την Κίνα, όπως αρνείται να στηρίξει την απόσχιση της Κριμαίας και τριών άλλων επαρχιών της Ουκρανίας από την Ουκρανία. (Με άλλα λόγια: αν και το καθεστώς των ΗΠΑ υποστηρίζει την απόσχιση της Ταϊβάν από την Κίνα, απορρίπτει την απόσχιση του Ντονμπάς, της Κριμαίας κ.λπ., από την Ουκρανία).

Η Αμερική και το ΝΑΤΟ της αρνούνται πως είναι είτε αντιρωσικοί είτε αντικινέζοι και επιμένουν ότι αντίθετα επιδιώκουν απλώς την αλλαγή καθεστώτος και στις δύο χώρες, έτσι ώστε τόσο η Ρωσία όσο και η Κίνα να παρέχουν δημοκρατία και ανθρώπινα δικαιώματα όπως η κυβέρνηση της Αμερικής (αυτή που διαπράττει πολύ περισσότερες εισβολές και πραξικοπήματα από ό,τι όλες οι άλλες κυβερνήσεις στον κόσμο συλλογικά) παρέχει (πράγμα που στην πραγματικότητα δεν παρέχει).

Το Κογκρέσο των ΗΠΑ εξετάζει τώρα μια νομοθεσία που διαφημίζεται ως «Ψήφισμα της Νίκης της Ουκρανίας» αλλά έχει επίσημα τίτλο H.Res.322 «για τη νίκη της Ουκρανίας» και η οποία δηλώνει ότι «η πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών είναι να βλέπουν την Ουκρανία νικήτρια έναντι της εισβολής και να αποκατασταθεί στα διεθνώς αναγνωρισμένα σύνορά της του 1991». Αυτό θα απαιτούσε την πλήρη ήττα της Ρωσίας στην Ουκρανία. Εάν συμβεί, τότε σχεδόν σίγουρα ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν είτε θα παραιτηθεί είτε θα ανατραπεί και θα αντικατασταθεί από έναν ηγέτη που θα εγκρίνει η κυβέρνηση της Αμερικής (στην πραγματικότητα θα διορίσει). Αν αντ' αυτού δε συμβεί, τότε το Κογκρέσο και ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα είναι ήδη υποχρεωμένοι, με τη θέσπιση νόμου αυτού του Ψηφίσματος, να εισβάλουν στη Ρωσία προκειμένου να επιτύχουν με άμεση αμερικανική στρατιωτική δύναμη αυτό που δεν κατάφερε ο στρατός της Ουκρανίας. Αυτή η εισβολή στη Ρωσία από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους θα αποτελούσε τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. (Πόσα μέσα ενημέρωσης ενδιαφέρονται για την αποτροπή του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου; Γιατί δεν τα ενδιαφέρει; Γιατί αρνούνται να ενημερώσουν τους αναγνώστες τους για αυτόν τον κίνδυνο και ότι προέρχεται από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους - όχι από τα θύματά τους, Ρωσία και Κίνα; Στις 24 Ιανουαρίου 2023, το Bulletin of Atomic Scientists εξέδωσε την υψηλότερη όλων των εποχών «Ανακοίνωση του Ρολογιού της Κρίσης» πως, ακόμη χειρότερα από ό,τι κατά τη διάρκεια της Κρίσης των Πυραύλων της Κούβας το 1962, όταν υπήρχε μια Σοβιετική Ένωση και ο κομμουνισμός της και το στρατιωτικό της Σύμφωνο της Βαρσοβίας, το ρολόι βρίσκεται τώρα στα 90 δευτερόλεπτα πριν τα μεσάνυχτα - η πιο κοντινή παγκόσμια καταστροφή που υπήρξε ποτέ». Ποιος κρατά μυστικό αυτόν τον ακραίο κίνδυνο από το κοινό των ΗΠΑ και των συμμάχων και γιατί; Ποιον εξυπηρετούν πραγματικά ;)

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν έχει ακόμη δεσμευτεί αμετάκλητα να ανακαλέσει την προηγούμενη αναγνώρισή της ότι η Ταϊβάν είναι μέρος της Κίνας. αλλά, αν τελικά το κάνει αυτό, τότε, φυσικά, η Αμερική και οι σύμμαχοί της θα βρίσκονται σε πόλεμο εναντίον της Κίνας, που θα ήταν επίσης ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος.

Υπάρχει επίσης υπό εξέταση από το Κογκρέσο των ΗΠΑ κάτι που ονομάζεται «Ο περιοριστικός νόμος» που θα θεσπίσει στρατιωτικό νόμο σε όλα τα μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ , ως προετοιμασία για μια επίσημη και περιεκτική κήρυξη στρατιωτικού νόμου στην Αμερική. Μέσω αυτής της απόλυτης λογοκρισίας, το κοινό των ΗΠΑ θα γνωρίζει, τόσο για τη Ρωσία όσο και για την Κίνα (και οτιδήποτε άλλο) μόνο τι θα επιτρέψει στους Αμερικανούς να γνωρίζουν η κυβέρνηση των ΗΠΑ. Και αυτό θα διευκόλυνε πάρα πολύ το Κογκρέσο να δηλώσει δημόσια πως η Αμερική βρίσκεται σε πόλεμο τόσο εναντίον της Ρωσίας όσο και της Κίνας. Άρα: οι νομοθετικές προετοιμασίες για να γίνει αυτό «Συνταγματικά» (με εξαίρεση την παραβίαση μόνο της Πρώτης Τροποποίησης, που δεν τους σημαίνει τίποτα) θα έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτή η έκθεση ειδήσεων διανέμεται ταυτόχρονα και υποβάλλεται για δημοσίευση χωρίς κανένα δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας, σε όλα τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.

ΥΓ: Από τις 15 Μαΐου 2023 (δέκα ημέρες μετά την υποβολή αυτού του άρθρου σε εκατοντάδες ειδησεογραφικούς ιστότοπους), οι μόνοι δύο από τους εκατοντάδες στους οποίους το είχα στείλει έχουν δημοσιεύσει αυτό το άρθρο, εκτός από το The Duran ( όπου δημοσίευσα απευθείας) ήταν οι SouthFront και Dehai News . Όλοι οι άλλοι (από αυτή τη φορά, δέκα ημέρες αργότερα), συμπεριλαμβανομένων όλων των mainstream «ειδήσεων»-ΜΜΕ, το έχουν απορρίψει (ή αλλιώς δεν το έχουν δημοσιεύσει ακόμα). Αυτό είναι λιγότερο από το 1% των ειδησεογραφικών τοποθεσιών στους οποίους είχε σταλεί email στις 4 Μαΐου. Μήπως κάτι δεν πάει καλά με αυτό το άρθρο; Ή μήπως κάτι δεν πάει καλά με όλα σχεδόν τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ και των συμμαχικών χωρών; Είναι αυτό λογοκρισία; Γιατί όλοι αυτοί οι λογοκριτές («συντάκτες») πήραν την ίδια απόφαση (να μην δημοσιεύσω αυτό το άρθρο); Γιατί; Η απόφαση λαμβάνεται στην πραγματικότητα αλλού, ίσως από τα άτομα που έχουν τον έλεγχο της κυβέρνησης των ΗΠΑ;

* Το νέο βιβλίο του ερευνητή ιστορικού Eric Zuesse, AMERICA'S EMPIRE OF EVIL: Hitler's Posthumous Victory, and Why the Social Sciences Need to Change, είναι για το πώς η Αμερική κατέλαβε τον κόσμο μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο για να τον υποδουλώσει σε δισεκατομμυριούχους των ΗΠΑ και των συμμάχων. Τα καρτέλ τους εξάγουν τον παγκόσμιο πλούτο ελέγχοντας όχι μόνο τα «ειδησεογραφικά» μέσα ενημέρωσης αλλά και τις κοινωνικές «επιστήμες» — εξαπατώντας το κοινό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail