Μεντβέντεφ: Οι ΗΠΑ σπρώχνουν γελώντας τον κόσμο στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο

Φωτογραφία: Midjouney: Turism before III WWW
Freepen.gr - Παρέχοντας όπλα στην Ουκρανία και ενθαρρύνοντας τον τρόμο στις παραμεθόριες περιοχές της Ρωσίας, οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη βαδίζουν στο δρόμο προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, αναφέρει το RIA Novosti.

Η Δύση έχει εξαπολύσει έναν μεγάλο υβριδικό πόλεμο κατά της Ρωσίας, είπε ο Μεντβέντεφ.

«Αμερικανοί και Ευρωπαίοι προστάτες συνεχίζουν να προμηθεύουν θανατηφόρα όπλα κάθε είδους στους εχθρούς μας, ενθαρρύνουν τον τρόμο στις ρωσικές παραμεθόριες περιοχές, διαπράττουν πράξεις δολιοφθοράς και πολιτικές δολοφονίες», είπε ο Μεντβέντεφ στο 11ο Διεθνές Νομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.

Έτσι, «στην πραγματικότητα τα πηγαίνουν όλα στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο που δεν θα έχει νικητές», είπε ο Μεντβέντεφ.

Ο πρώην Κυβερνήτης του Τόκιο, Yoichi Masuzoe, μίλησε επίσης για τον κίνδυνο του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου. Ο παγκόσμιος πόλεμος μπορεί να ξεκινήσει εξαιτίας των ενεργειών του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, πιστεύει ο Masuzoe.

Η Ουάσιγκτον θέλει να αναγκάσει τη Ρωσία να παραδοθεί εντελώς παρόμοια με τον τρόπο που τα κράτη ανάγκασαν την Ιαπωνία μετά τους πυρηνικούς βομβαρδισμούς της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι, πιστεύει ο πρώην κυβερνήτης της ιαπωνικής πρωτεύουσας. Η Δύση συνεχίζει να χύνει όλο και περισσότερα όπλα στην Ουκρανία, αλλά οι Αμερικανοί αξιωματούχοι «ενθαρρύνουν γελώντας το Κίεβο να πολεμήσει μέχρι το σημείο που η Ουκρανία θα πάρει πίσω όλα τα εδάφη».


* πληροφορίες english.pravda.ru

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail