Στο βωμό των ενδοκυβερνητικών αντιπαραθέσεων και ανταγωνισμών

Με αφορμή την επιχείρηση απεγκλωβισμού Ελλήνων πολιτών από το Σουδάν, είδαμε έναν βομβαρδισμό αναρτήσεων και ανακοινώσεων από το ΥΠΕΞ και τον ίδιο τον κ. Δένδια, καθώς τα θέματα αυτά ενδείκνυνται για προβολή εντός της προεκλογικής περιόδου, με την εξαίρεση από τους περιορισμούς όσων υποψηφίων έχουν ακόμη υπουργική θέση και ασκούν τα καθήκοντά τους.

Αυτό που έκανε εντύπωση πάντως είναι ότι το ΥΠΕΞ δεν άφησε ούτε ένα «εκατοστό» δημοσιότητας στον ΥΕΘΑ Ν. Παναγιωτόπουλο, αν και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει επιφορτισθεί με το δύσκολο έργο της αποστολής των δύο αεροσκαφών και ομάδας των Ειδικών Δυνάμεων, που παραμένουν στην Αίγυπτο για να συνδράμουν, εάν χρειαστεί, στο έργο του απεγκλωβισμού.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα το γεγονός ότι στις ανακοινώσεις του ΥΠΕΞ αναφέρονταν μόνο οι επαφές του Ν. Δένδια με τον Α/ΓΕΕΘΑ Κ. Φλώρο και πουθενά δεν υπήρξε αναφορά στον Ν. Παναγιωτόπουλο. Είναι κρίμα τόσο σοβαρά θέματα, που αφορούν και το κύρος της χώρας και ανθρώπινες ζωές, να εμπλέκονται σε παιχνίδια ενδοκυβερνητικών αντιπαραθέσεων και ανταγωνισμών.

Από: Το Παρόν - υπουργείο Εξωφρενικών

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail